HomeTALK OF THE TOWNJUICYΟι γιοι της Νταϊάνα ανακοίνωσαν την κατασκευή αγάλματος της μητέρας τους

Οι γιοι της Νταϊάνα ανακοίνωσαν την κατασκευή αγάλματος της μητέρας τους

Οι δυο γιοί της πριγκίπισσας Νταϊάνα Ουίλιαμ και Χάρι ανακοίνωσαν ότι θα σηματοδοτήσουν την 20ή επέτειο από το θάνατο της μητέρας τους με την κατασκευή αγάλματός της, το οποίο θα τοποθετηθεί στους κήπους του Kensington Palace, όπου βρισκόταν το πρώην σπίτι της.

Σε κοινή τους δήλωση οι δύο Πρίγκιπες, ανέφεραν: «Πέρασαν 20 χρόνια από το θάνατο της μητέρας μας και είναι η κατάλληλη στιγμή να αναγνωρίσουμε τις θετικές επιπτώσεις της επιρροής της στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο με ένα μόνιμο άγαλμα.

Η μητέρα μας άγγιξε τόσες πολλές ζωές. Ελπίζουμε ότι το άγαλμα θα βοηθήσει όλους εκείνους που επισκέπτονται το παλάτι του Κένσινγκτον να προβληματιστούν σχετικά με τη ζωή της και την κληρονομιά της.”   Οι Πρίγκιπες ανακοίνωσαν τη σύσταση μικρής επιτροπής για να τους βοηθήσει να καταλήξουν σε ένα σχέδιο και να επιλέξουν το γλύπτη.

Ελπίζουν το άγαλμα να παρουσιαστεί αργότερα αυτό το έτος.   Ο Ουίλιαμ και ο Χάρι ήταν 15 και 12 ετών αντίστοιχα όταν η Νταϊάνα σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, στις 31 Αυγούστου 1997.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends