HomeTALK OF THE TOWNJUICYΟι πυροσβέστες έσωσαν το σπίτι του Χάρη Ρώμα από τις φλόγες: «Νιώθω μικρός μπροστά σας»

Οι πυροσβέστες έσωσαν το σπίτι του Χάρη Ρώμα από τις φλόγες: «Νιώθω μικρός μπροστά σας»

Ο Χάρης Ρώμας κόντεψε να χάσει το σπίτι του στην Κινέτα από τις πυρκαγιές, όμως οι πυροσβέστες κατάφεραν τελευταία στιγμή να το σώσουν.

Ο ηθοποιός ευχαρίστησε τους πυροσβέστες για τη συμβολή τους, λέγοντας πως υποκλίνεται στη γενναιότητά τους και πως αισθάνεται πολύ μικρός μπροστά τους.

Δείτε την ανάρτησή του:

«Θέλω από το βάθος της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τους ΗΡΩΕΣ πυροσβέστες που επιχείρησαν στη Κινέτα και έσωσαν τελευταία στιγμή το σπίτι μου. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!», αναφέρει στο μήνυμά του ο ηθοποιός.

https://www.facebook.com/haris.romas/posts/1360794237385708

 

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends