HomeTALK OF THE TOWNJUICYΟι Star Κύπρος τη δεκαετία που μας πέρασε

Οι Star Κύπρος τη δεκαετία που μας πέρασε

Ο θεσμός των καλλιστείων Star Kύπρος δίνει κάθε χρόνο, από το 1973 (oπότε και άρχισε να προβάλλεται τηλεοπτικά), μια γεύση από την ομορφιά του νησιού, με νεαρά κορίτσια να κάνουν το γύρο της πασαρέλας, πότε με μαγιό και πότε με βραδινές τουαλέτες, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του στέμματος.

Με αφορμή την ανάδειξη της Έλενας Τσελεπή ως Star Κύπρος 2016, κάνουμε μια αναδρομή στην περασμένη δεκαετία για να δούμε ποιες κυρίες γράφτηκαν στην ιστορία των κυπριακών καλλιστείων με τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας στο νησί.

 

2006 Πολυβία Αχιλλέως

??????????????????????????

2007 Δήμητρα Σεργίου

sergiou1

2008 Κλέλια Γιασεμίδου

klelia2

2009 Δήμητρα Ολυμπίου

dimitra olimpiou

2010 Χριστίνα Ευθυβούλου

efthivoulou

Δεν πραγματοποιήθηκαν τα καλλιστεία Star Κύπρος, αλλά η Κύπρος εκπροσωπήθηκε στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στα καλλιστεία Miss Queen Of The World από την Χριστίνα Ευθυβούλου, η οποία την ίδια χρονιά είχε διακριθεί στα καλλιστεία Miss Bikini Cyprus όπου πήρε το στέμμα, αλλά και στα Miss Τουρισμός, όπου ήρθε πρώτη αναπληρωματική.

2011 Άντρη Καραντώνη

karantoni

2012 Ντανιέλλα Κεφαλά

Daniella

2013 Ελίσα Γεωργίου

elisa

2014 Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου

markella

2015 Μαρία Μοράρου

morarou

2016 – Έλενα Τσελεπή

elenatselepi

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends