HomeTALK OF THE TOWNJUICYΟλοκληρώθηκε το δεύτερο χειρουργείο για τον Ηλία Βρεττό

Ολοκληρώθηκε το δεύτερο χειρουργείο για τον Ηλία Βρεττό

Ολοκληρώθηκε  η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο Ηλίας Βρεττός μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε την Καθαρά Δευτέρα στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Ο γνωστός τραγουδιστής, που νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, έκανε διπλό χειρουργείο σε μηρό και χέρι και όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες της εκπομπής Tatiana Live, όλα πήγαν καλά.

Ο πλαστικός χειρουργός Ζήσης Μπουκουβάλας που ανέλαβε τον ασθενή μετά την εγχείρηση, αναλαμβάνοντας το κομμάτι της πλαστικής επέμβασης του τραγουδιστή. “Ο κύριος Βρεττός ήταν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση προ εγχειρητικά και όλα πήγαν καλά… Η διπλή επέμβαση ολοκληρώθηκε και πήγε πολύ καλά”.

Ακόμη, αναφέρθηκε πως τη Δευτέρα θα γίνει και η επέμβαση στη λεκάνη του Ηλία Βρεττού που είναι και το πιο σοβαρό χειρουργείο που έχει προγραμματιστεί μετά το ατύχημα του γνωστού τραγουδιστή.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends