HomeTALK OF THE TOWNJUICYΠλήθος κόσμου στη συναυλία των Scorpions - Η αναφορά στην Ουκρανία και το απρόοπτο πάνω στη σκηνή

Πλήθος κόσμου στη συναυλία των Scorpions – Η αναφορά στην Ουκρανία και το απρόοπτο πάνω στη σκηνή

Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσε το Τσίρειο Στάδιο, το βράδυ της Τρίτης, για τη συναυλία του θρυλικού ροκ συγκροτήματος Scorpions, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του «Rock Believer».

Ματίας Γιαμπς, Ρούντολφ Σένκερ, Κλάους Μάινε, Πάβελ Ματσιβόντα και Μίκι Ντι καταχειροκροτήθηκαν από τους θαυμαστές τους μόλις εμφανίστηκαν στη σκηνή, με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Κλάους Μάινε να καλωσορίζει το κοινό στα ελληνικά.

Οι Scorpions ερμήνευσαν τις παλιές επιτυχίες τους, αλλά και τα νέα τους τραγούδια από το τελευταίο τους άλμπουμ, που επίσης φέρει τον τίτλο «Rock Believer», ενώ αποκορύφωμα της βραδιάς υπήρξε η ερμηνεία της τεράστιας επιτυχίας «Wind of Change», με τους νέους στίχους που έχουν αντικαταστήσει τις αναφορές στη Ρωσία. 

Διαβάστε περισσότερα στο philenews.com

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends