Στο επίκεντρο έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες, η Δανάη Μπάρκα με αφορμή το ρατσιστικό σχόλιο που δέχτηκε από την Αφροδίτη Λατινοπούλου για την εμφάνισή της. Η παρουσιάστρια του Mega κρίθηκε από την εν λόγω κυρία για το σώμα της και όπως ήταν επόμενο ξέσπασε κύμα αντιδράσεων.
Το θέμα σχολιάστηκε και στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» το πρωί του Σαββάτου, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να προσπαθεί να καταλάβει τους λόγους που στοχοποιήθηκε με αυτόν τον τρόπο η Δανάη Μπάρκα.
«Να στείλουμε ένα μεγάλο μπράβο στη μαμά της, που έχει κάνει τόσο φοβερή δουλειά με αυτό το πλάσμα και δεν περνάει μέσα της τίποτα. Αυτά δεν είναι τυχαία, δεν γίνονται μια μέρα. Δεν ξυπνάει μια μέρα ένας άνθρωπος και μπορεί να το αντιμετωπίσει με αυτόν τον τρόπο. Σαν πρότυπο περνάει σε όλους εμάς που δεν είμαστε εξίσου δυνατή. Ο μέσος όρος δεν έχει αυτή τη δύναμη» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.
Πηγή: tlife.gr

