HomeTALK OF THE TOWNJUICYΣταύρος Κωνσταντίνου: «Με τον Ηλία Ψινάκη ζούσα σε μια γυάλα» (βίντεο)

Σταύρος Κωνσταντίνου: «Με τον Ηλία Ψινάκη ζούσα σε μια γυάλα» (βίντεο)

Συνέντευξη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και τον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου  παραχώρησε ο Σταύρος Κωνσταντίνου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους και μίλησε για τον λόγο που θεωρεί πως είναι σωστή η απόφασή του.

«Στην αρχή δεν ήμουν μπασμένος στον χώρο ώστε να ξέρω τις παγίδες, τα προβλήματα και κάποια ήρθαν και με βρήκαν. Έφαγα κάποια χαστούκια, έπεσα κάτω αλλά ξανασηκώθηκα. Τα «χαστούκια» που τρως, ένα μάθημα σου αφήνουν να μην εμπιστεύεσαι κανένα και να μην ακούς το “θα”. Να περιμένεις να γίνουν πράξη για να ενθουσιαστείς. Την περίοδο, που ήμουν με τον Ηλία Ψινάκη, ζούσα μέσα σε μια γυάλα. Ότι πούνε κι ότι κάνουν κι εγώ ήμουν ένας στρατιώτης» είπε ο Σταύρος Κωνσταντίνου.

«Ο επαγγελματικός χωρισμός δεν έχει καμία σχέση με τον προσωπικό. Η απόφαση μου να σταματήσω τη συνεργασία μου με τον Ηλία Ψινάκη, σίγουρα ακόμα τη θεωρώ σωστή, όμως για μένα θα είναι ένας φίλος, ένας ευφυέστατος άνθρωπος και τελευταία μιλάμε ξανά» συμπλήρωσε ο Κύπριος τραγουδιστής.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends