HomeTALK OF THE TOWNJUICYΣτέφανος Μιχαήλ: «Η Νάταλι για μένα είναι η γυναίκα της ζωής μου»

Στέφανος Μιχαήλ: «Η Νάταλι για μένα είναι η γυναίκα της ζωής μου»

Συνέντευξη στην Αφροδίτη Γεωργίου και το περιοδικό TV Mania παραχώρησε ο Στέφανος Μιχαήλ ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τη σύντροφό του Νάταλι Κάτερ με τα πιο τρυφερά λόγια.

Διαβάστε επίσης: Στέφανος Μιχαήλ: Μιλά για τις τέσσερις σειρές που θα παίζει φέτος

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Στα πιο προσωπικά, είναι γνωστό τα τελευταία χρόνια πως είσαι καλά και ερωτευμένος με τη Νάταλι Κάτερ! Η σχέση έχει έξτρα προκλήσεις λόγω των απαιτητικών ωραρίων; Πώς διαχειρίζεστε τις προκλήσεις;

Η Νάταλι είναι ένας άνθρωπος πολύ κατανοητικός και με στηρίζει πάντα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό! Τα πάνω-κάτω τα έχουν όλες οι σχέσεις άσχετα με το τι δουλειά κάνεις. Χρειάζονται όμως κι αυτά επειδή δυναμώνουν τη σχέση όταν καταφέρνεις να τα ξεπεράσεις! Με τη Νάταλι είμαστε πολύ καλά μαζί, στηρίζουμε πολύ ο ένας τον άλλον στις δουλειές μας. Είμαστε ευτυχισμένοι. Η Νάταλι για μένα είναι η γυναίκα της ζωής μου, νιώθω ολοκληρωμένος.

Διαβάστε επίσης: Νάταλι Κάτερ: Το παθιασμένο φιλί στον Στέφανο Μιχαήλ και οι τρυφερές ευχές

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends