Στη Νέα Υόρκη ταξίδεψε τις προηγούμενες ημέρες η Ιωάννα Τούνη και δηλώνει κατενθουσιασμένη με τις στιγμές και τις εμπειρίες που έζησε.
Η γνωστή Ελληνίδα Influencer και επιχειρηματίας επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου και έσπευσε να ενημερώσει τους followers της στο Instagram για το απίστευτο ταξίδι που έκανε.
Διαβάστε επίσης Η Ιωάννα Τούνη πέταξε με ελικόπτερο πάνω από τη Νέα Υόρκη! Τα απίστευτα στιγμιότυπα
Μάλιστα, έδωσε κάποια ταξιδιωτικά tips ενώ όπως είπε, θα προσπαθήσει να πει περισσότερα τις επόμενες ημέρες μετά το jet lag!
“Tο ταξίδι είναι τεράστιο αλλά αξίζει κάθε ταλαιπωρία. Νομίζω πως έιναι ταξίδι ζωής, απίστευτος προορισμός. Και δεν είναι απλησίαστο οικονομικά.
Βρίσκεις αεροπορικά με 400-500ευρώ αν τα κλείσεις μήνες πριν…Και μπορείς να αποφύγεις τα πανάκριβα εστιατόρια και να εστιάσεις στα fast food που είναι παντού στην ΝΥ και είναι σούπερ οικονομικά!”

