Στη μάχη ρίχτηκαν στη σκηνή του Voice, o Κωνσταντίνος Προκόπης και o Νίκος Κυπριώτης ερμηνεύοντας το «Ρίξε κόκκινο στη νύχτα».
Ωστόσο, ο coach τους Σάκης Ρουβάς δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα στη φάση των battles, καθώς τους τόνισε πως δεν έκαναν ορισμένα πράγματα που τους είχε ζητήσει.
«Δεν μπορώ να σας πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος από το αποτέλεσμα γιατί τα είχαμε πει και στην πρόβα… Σας είχα ζητήσει κάποια πράγματα, τα οποία δεν ξέρω αν τα θυμάστε, αλλά δεν έγιναν στην πραγματικότητα. Σας είχα πει επίσης να προσπαθήσετε να τραγουδήσετε ένα κομμάτι στα αγγλικά γιατί το τραγούδι αρχικά είναι αγγλόφωνο, δεν το τολμήσατε. Νίκο, σου είχα πει να το… ροκάρουμε λίγο και μου έκανες το ακριβώς αντίθετο», τους είπε ο Σάκης Ρουβάς.
Ο Σάκης επέλεξε να πάρει μαζί του στην επόμενη φάση τον Κωνσταντίνο Προκόπη.
https://youtu.be/ny5J0oZh7Ig

