HomeTALK OF THE TOWNJUICYΤι δήλωσε η Ευρυδίκη για το παιδί που περιμένει ο πρώην σύζυγός της Δημήτρης Κοργιαλάς και η σύντροφός του

Τι δήλωσε η Ευρυδίκη για το παιδί που περιμένει ο πρώην σύζυγός της Δημήτρης Κοργιαλάς και η σύντροφός του

Πολλά έχουν γραφτεί κατά καιρούς για τη σχέση του Δημήτρη Κοργιαλά με την πρώην σύζυγό του, Ευρυδίκη.

Η ίδια η τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει το μεταξύ τους διαζύγιο και έκτοτε έχει να πει μόνο τα καλύτερα για τον αγαπημένο καλλιτέχνη, που προχώρησε τη ζωή του άμεσα. Η σχέση του με την Φωτεινή Ψυχίδου, όπως έγινε γνωστό προ ημερών, αναμένεται να ολοκληρωθεί με τον ερχομό του μωρού τους στη ζωή.

Η Ευρυδίκη βρέθηκε ανάμεσα σε πολλούς καλλιτέχνες χθες στην Τεχνόπολη και τραγούδησε με αφορμή το τριήμερο φεστιβάλ για τη συμπλήρωση 20 χρόνων της αγαπημένης μουσικής σκηνής, Σταυρός του Νότου. Όπως ήταν φυσικό όταν τη συνάντησαν οι δημοσιογράφοι, δεν ήταν δυνατό να μην τη ρωτήσουν για το παιδί που περιμένει ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Η όμορφη τραγουδίστρια, που έχει επίσης προχωρήσει τη ζωή της, μίλησε αρχικά για τα επαγγελματικά της και τα επόμενα μουσικά σχέδια που έχει. Όταν ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη, ανέφερε: «Το διάβασα και αυτά είναι όντως ευχάριστα νέα. Εύχομαι ό,τι καλύτερο και στο Δημήτρη και στη Φωτεινή».

 

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends