HomeTALK OF THE TOWNJUICYΤζένη Μπαλατσινού: Mε το σύντροφό της σε απομονωμένη παραλία της Πάτμου

Τζένη Μπαλατσινού: Mε το σύντροφό της σε απομονωμένη παραλία της Πάτμου

Νέες φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν από τις κοινές διακοπές του εκπρόσωπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού, Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού, στην Πάτμο.

Ο φωτογραφικός φακός του «You Weekly» εντόπισε τον Κικίλια και την Μπαλατσινού σε παραλία του νησιού της Αποκάλυψης.

Στην ερημική παραλία, ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού απόλαυσαν ανενόχλητοι το μπάνιο τους και χαλαρές στιγμές στις σεζλόνγκ μπροστά από το κύμα.

Η Τζένη Μπαλατσινού εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της που ανέδειξε με ένα κοραλλί μπικίνι. Λάτρης της φωτογραφίας, η Τζένη Μπαλατσινού θέλησε να απαθανατίσει τον Βασίλη Κικίλια με το κινητό της.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends