Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία έσβησε 49 κεράκια στην τούρτα της. Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της αυτούς τους μήνες, με το highlight της χρονιάς να είναι αναμφίβολα ο γάμος της με τον Βασίλη Κικίλια τον περασμένο Ιούνιο στον Λυκαβηττό.
Τα τρία της παιδιά, Αμαλία, Αλεξάνδρα και Μάξιμος, της έστειλαν μία πολύ όμορφη ανθοδέσμη, η οποία συνοδευόταν με μία καρτούλα με ένα τρυφερό μήνυμα-αφιέρωση επάνω, το οποίο έγραφε:
«Χρόνια πολλά superwoman mommy. We love you more than words can describe! Είσαι μία υπέροχη γυναίκα με πολύ μεγάλη καρδιά and we hope to be like you one day. Μακάρι να ήμασταν όλοι εκεί. Σ’ αγαπάμε τόσο πολύ!! Your lovely kids, Άμυ, Άλεξ, Μαξ».


