Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται η Τζώρτζια Παναγή και ο Άθως Αντωνίου.
Το νέο τηλεοπτικό δίδυμο, ανυπομονεί για την πρεμιέρα της εκπομπής του με τίτλο «Cup of Joy» η οποία θα προβάλλεται από τον Alpha Κύπρου κάθε Σαββατοκύριακο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Τζώρτζια Παναγή με δική της εκπομπή στον Alpha Κύπρου
Η Τζώρτζια, σε ένα πανέμορφο σπίτι θα υποδέχεται ξεχωριστούς καλεσμένους από την Κύπρο, θα μαγειρεύει και θα παρουσιάζει πολλές άλλες ενδιαφέρουσες ενότητες.
Ήδη, τα γυρίσματα για το trailer της νέας εκπομπής του Alpha Κύπρου έχουν πραγματοποιηθεί και μάλιστα πήραμε μια γεύση από την παρακάτω ανάρτηση που είχε κάνει η παρουσιάστρια στο λογαριασμό της στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η «γκάφα» της Τζώρτζιας Παναγή
Με μια νέα ανάρτησή της, η Τζώρτζια μας ενημέρωσε ότι ανάμεσα στους πρώτους καλεσμένους τους θα είναι και η κοντέσσα Βανέσσα Πομπόνι.
Τζώρτζια και Άθως επισκέφθηκαν το σπίτι της κοντέσσα στη Λεμεσό για μία αποκλειστική συνέντευξη, την οποία θα δούμε τον Οκτώβριο στις οθόνες μας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέσα στο παλάτι της κοντέσσας Πομπόνι στη Λεμεσό (εικόνες)

Η Τζώρτζια Παναγή, μετά την αποχώρησή της από το «Ξαναδέστε τους», επιστρέφει λοιπόν στην τηλεόραση με δική της εκπομπή, έχοντας στο πλευρό της τον ηθοποιό Άθω Αντωνίου.
Να τους ευχηθούμε καλή αρχή!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζώρτζια Παναγή: Αποκάλυψε ότι έκλαψε μετά την αποχώρησή της από το «Ξαναδέστε τους»

