HomeTALK OF THE TOWNJUICYΚατερίνα Αγαπητού: Το βέτο που της έβαλε ο γιος της - «Μου απαγορεύει τα πάντα»

Κατερίνα Αγαπητού: Το βέτο που της έβαλε ο γιος της – «Μου απαγορεύει τα πάντα»

«Τα παιδιά μου δεν θέλουν να εργάζομαι στην τηλεόραση» - Όσα αποκάλυψε για τα τον γιο και την κόρη της.

Η Κατερίνα Αγαπητού παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Τάσο Ευαγγέλου για τις ανάγκες της απογευματινής εκπομπής του Alpha Κύπρου, «Με αγάπη Χριστιάνα».

Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «Alpha Καλημέρα» ρωτήθηκε για τα παιδιά της και αποκάλυψε πως δεν τους αρέσει καθόλου που η μαμά τους εργάζεται στην τηλεόραση.

«Τα παιδιά μου δεν θέλουν να εργάζομαι στην τηλεόραση. Δεν τους αρέσει καθόλου. Ο Ηλίας, μου απαγορεύει τα πάντα ακόμα και αναφορά», δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Αγαπητού.

«Η Μαρίνα βαριέται πάρα πολύ επίσης. Δεν αντέχουν, επίσης, όταν μιλώ έξω. Ας πούμε όταν πάμε σουπερμάρκετ θα μιλήσω με τον κόσμο. Τραβούν, γίνονται αντικοινωνικοί τελείως. Δεν θέλουν, δεν τους αρέσει», κατέληξε.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends