HomeTALK OF THE TOWNJUICYΚωνσταντίνος Αργυρός: Backstage φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα του νέου του βίντεοκλιπ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Backstage φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα του νέου του βίντεοκλιπ

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός χαρίζει ακόμα μία συναρπαστική μουσική στιγμή μέσα από το νέο τραγούδι και music video «Περήφανος Αετός», ένα τραγούδι βασισμένο σε προσωπική ιστορία αλλά με καθολική σημασία, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Ο «Περήφανος Αετός» αναδεικνύει ένα παράδειγμα γενναιότητας, επιμονής και υπερηφάνειας, μέσα από μία προσωπική και ιδιαίτερα συγκινητική ιστορία του Λάζαρου Χατζημελετίου, με τον οποίο ο Κωνσταντίνος Αργυρός διατηρεί φιλικές σχέσεις από την παιδική ηλικία.

Argiros Backstage Dsc03745

Η οπτικοποίηση του τραγουδιού έγινε στο Ίλιον, στα δυτικά προάστια της Αθήνας, εκεί οπού μεγάλωσε ο άκρως επιτυχημένος και δημοφιλής καλλιτέχνης. Στο video αποτυπώνονται οι βόλτες με φίλους, η σύνδεση με τους κατοίκους της περιοχής, οι γείτονες και οι φίλοι απ´ τα παιδικά του χρόνια, στιγμές γεμάτες έντονα συναισθήματα και ιδιαίτερη σημασία για τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Argiros Backstage Img 4583

Τη σκηνοθεσία έκανε ο Teddy Santis, ο ελληνικής καταγωγής ιδρυτής του διεθνώς αναγνωρισμένου brand Aimé Leon Dore και καλλιτεχνικός διευθυντής της New Balance, ένας άνθρωπος που διαπρέπει στο εξωτερικό με δουλειές που έχουν «άρωμα» Ελλάδας.

Argiros Backstage Dsc03782

Ο Teddy Santis και η δημιουργική ομάδα του video αποτύπωσαν τις ιδιαίτερες στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο Ίλιον. Ύστερα από αρκετές ώρες γυρισμάτων και με τη δική του ξεχωριστή οπτική κατάφερε να αναδείξει τις ρίζες που συνδέουν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του καθενός μας, καθώς και το μεγαλείο της ψυχής που στέκεται στα πόδια της παρά τις αντιξοότητες σε προσωπικό, συλλογικό και κοινωνικό επίπεδο.

Το «Περήφανος Αετός» είναι ένα δυνατό ζεϊμπέκικο που «γεφυρώνει» το καλό λαϊκό τραγούδι και τη σύγχρονη ενορχηστρωτική άποψη, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να αντλεί έμπνευση από την πλούσια ελληνική μουσική κληρονομιά και να την φέρνει στο σήμερα με υψηλών προδιαγραφών αισθητική.

Argiros Backstage Dsc03514

Τη μουσική και τους στίχους των κουπλέ έγραψε ο Λάζαρος Χατζημελετίου, με τον οποίο ο άκρως επιτυχημένος και δημοφιλής καλλιτέχνης, ενώ τη μουσική και τους στίχους του ρεφραίν έγραψαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Λευτέρης Κιντάτος.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει τις πολυεπιτυχημένες και sold out εμφανίσεις του στο «Κέντρο Αθηνών», που έχουν γίνει σημείο αναφοράς στη νυχτερινή ζωή της πόλης.

 

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends