HomeTALK OF THE TOWNJUICYΚωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Την αγαπώ, δεν έχω κανένα παράπονο από αυτήν, εκείνη από εμένα μπορεί να έχει»

Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Την αγαπώ, δεν έχω κανένα παράπονο από αυτήν, εκείνη από εμένα μπορεί να έχει»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, στο νέο του βίντεο στο YouTube, απάντησε στις αδιάκριτες ερωτήσεις των followers του.

Ο γνωστός παρουσιαστής και δημιουργός περιεχομένου αποκάλυψε ότι θα ήθελε να αποκτήσει παιδιά, ενώ αναφέρθηκε και στον λόγο του χωρισμού του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Θέλω να κάνω παιδιά, δε ξέρω πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή. Βέβαια, δεν υπάρχει κατάλληλη στιγμή για την οικογένεια. Σε ωριμάζει η συνθήκη» δήλωσε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Έπειτα, όσον αφορά το τέλος της σχέσης του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ανέφερε πως κατάλαβαν ότι ο καθένας ήθελε διαφορετικά πράγματα.

«Μετά από έξι χρόνια ο καθένας διάλεξε μια άλλη πορεία που ήθελε. Χωρίσαμε ανώδυνα, χωρίς τσακωμούς, εντάσεις κτλ. Βγήκαμε, μιλήσαμε, τα είπαμε, καταλάβαμε ότι ο καθένας θέλει άλλα πράγματα στη ζωή του εκείνη την περίοδο και είπαμε να το αφήσουμε. Αλλά όλα καλά. Μιλάω ακόμα με την Ευρυδίκη. Την αγαπώ, ήμασταν έξι χρόνια μαζί. Δεν έχω κανένα παράπονο από αυτήν. Αυτή από εμένα μπορεί να έχει» είπε.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends