Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου την περασμένη Παρασκευή 27 είχε την ονομαστική του γιορτή και θέλησε να το γιορτάσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα.
Ο Κύπριος καλλιτέχνης υποδέχτηκε τους καλεσμένους του στο σπίτι του στη Λεμεσό και πέρασαν όμορφες στιγμές.
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram μοιράστηκε ένα βίντεο γεμάτο από στιγμιότυπα από την όμορφη βραδιά.
«Η χθεσινή μου γιορτή ήταν η πιο όμορφη. Οι ατέλειωτες ευχές σας, το οτι μαγειρέψαμε για φίλους στο σπίτι μας, η απαστράπτουσα γυναίκα μου, το θεσπέσιο μενού, το θαυματάκι μας και τα τραγούδια μας με την αγαπημένη Στέλλα Γεωργιάδου την έκαναν πραγματικά ξεχωριστή. Σας ευχαριστούμε όλους! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να μας έρθει!!! Υγεία και αγάπη στα σπιτικά μας!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.
Δείτε την παρακάτω ανάρτηση:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

