HomeTALK OF THE TOWNJUICYΜιχάλης Λεβεντογιάννης: Μήνυση 70χρονης εις βάρος του για απάτη ύψους 8.000 ευρώ

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Μήνυση 70χρονης εις βάρος του για απάτη ύψους 8.000 ευρώ

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης βρέθηκε άθελά του μπλεγμένος σε υπόθεση απάτης, όταν μια 70χρονη γυναίκα υπέβαλε μήνυση εναντίον του, πιστεύοντας πως της απέσπασε 8.000 ευρώ.

Όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», επιτήδειος χρησιμοποίησε το όνομα και την ταυτότητα του γνωστού ηθοποιού για να πείσει τη γυναίκα να του στείλει χρήματα, δήθεν για να τον βοηθήσει να πραγματοποιήσει περιοδεία στο εξωτερικό. Η ηλικιωμένη κατέθεσε το ποσό, αγνοώντας πως δεν είχε να κάνει με τον πραγματικό Λεβεντογιάννη.

Ο ηθοποιός κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου αποδείχθηκε πως δεν είχε καμία ανάμειξη με την υπόθεση. Μετά από επικοινωνία που είχε με την 70χρονη, το θέμα φαίνεται να έχει διευθετηθεί.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends