HomeTALK OF THE TOWNMEDIAMy Style Rocks: Η 20χρονη Κύπρια Σοφία Χριστοδούλου μόλις στέφθηκε νικήτρια του Διαγωνισμού Μόδας!

My Style Rocks: Η 20χρονη Κύπρια Σοφία Χριστοδούλου μόλις στέφθηκε νικήτρια του Διαγωνισμού Μόδας!

Τελείωσε πριν από λίγα λεπτά ο τελικός του όγδοου κύκλου του τηλεοπτικού Διαγωνισμού μόδας του Σκάι, με την ανάδειξη της φετινής «βασίλισσας του στυλ»!

ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΣΟΦΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (07)

Το κορίτσι που, όσοι της μιλούσαν όταν την συναντούσαν τυχαία στις βόλτες της στην Αθήνα, όπου σπουδάζει, της έλεγαν πως θα ήθελαν να είναι «η κόρη» και «η εγγονή» τους -η μικρότερη ηλικιακά διαγωνιζόμενη στον φετινό Διαγωνισμό μόδας του Σκάι, ο οποίος αναμεταδιδόταν και στην Κύπρο, από το Sigma-, με καταγωγή από την Κύπρο, κατάφερε τελικά να κερδίσει απόψε τον όγδοο κύκλο του «My Style Rocks» και το έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Screenshot
Η φιναλίστ, Κατερίνα Πεφτίτση.

Πέντε γυναίκες συμμετείχαν στον αποψινό μεγάλο τελικό του τηλεοπτικού Διαγωνισμού μόδας: Η Έλλη Μπαλτά, η Κατερίνα Πεφτίτση, η Σοφία Χριστοδούλου, η Μαρία Παπαγρηγορίου, η Άννα Παπαχρήστου, η Νικολέτα Κυριακίδου. Μετά την αποχώρηση, στα μέσα περίπου του αποψινού τελικού, της Νικολέτας Κυριακίδου και της Έλλης Μπαλτά, οι οποίες έλαβαν μηνύματα στήριξης και τα συγχαρητήρια της κριτικής επιτροπής για την συμμέτοχή τους στον Διαγωνισμό, οι τρεις που διεκδίκησαν τον τίτλο της νικήτριας ήταν η Κατερίνα, ένα plus size μοντέλο που θέλησε να καταρρίψει τα έως σήμερα «πρότυπα» ομορφιάς στην μόδα, η Μαρία, μία γυναίκα 50 ετών, με δύο παιδιά, που θέλησε με την συμμετοχή της στον Διαγωνισμό να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της, και η 20χρονη Σοφία.

Screenshot
Η φιναλίστ, Μαρία Παπαγρηγορίου.

«Ας κερδίσει το στιλ και η αισθητική», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Χριστοδούλου, κλείνοντας τον κύκλο των μονολόγων των τριών φιναλίστ, για να βαδίσει το «My Style Rocks» στο τελευταίο του κομμάτι. Εκείνο, δηλαδή, όπου όλοι, κοινό και κριτική επιτροπή, θα ενημερώνονταν για το όνομα της φετινής νικήτριας του τηλεοπτικού Διαγωνισμού μόδας.

Screenshot
Η περσινή νικήτρια του «My Style Rocks», Νικολίνα Νικολούζου, δίνει τα συγχαρητήριά της στην φετινή νικήτρια.

Τελικά, η Σοφία Χριστοδούλου, με τις ψήφους του κοινού, στέφθηκε η φετινή «βασίλισσα του στυλ» και κέρδισε το έπαθλο των 30.000 ευρώ και έναν κύκλο ζωής που, όπως της λέχθηκε, είναι στο χέρι της να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με την δημοσιότητα που έχει πια εισπράξει, από τον Αύγουστο που ξεκίνησε ο όγδοος αυτός κύκλος του «My Style Rocks» μέχρι σήμερα, με παρουσιάστρια -και φέτος- την Κατερίνα Καραβάτου και τους Στέλιο Κουδουνάρη, Έλενα Χριστοπούλου και Γιώργο Καράβα στην κριτική επιτροπή.

Screenshot
Οι τρεις φιναλίστ του μεγάλου τελικού, Κατερίνα, Μαρία και Σοφία.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΙΑ

ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΣΟΦΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (02)

Με καταγωγή από την Κύπρο, η Σοφία σπουδάζει και ζει στην Αθήνα. Έχει τέσσερα αδέλφια. Η μητέρα τους τούς μετέφερε τη λογική ότι τα ρούχα ξεχωρίζουν μόνο αν τα φτιάχνεις εσύ! Ξέρει από πατρόν αλλά δεν ξέρει να ράβει. Σπουδάζει Επικοινωνία στο Πάντειο και θέλει να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία της μόδας. Στιλιστικά ξεχωρίζει τα ‘90ς και θα χαρακτήριζε minimal τις εμφανίσεις της. Για εκείνη αντιαισθητικό σε μια γυναίκα είναι το απεριποίητο, το οποίο δεν σχετίζεται πάντα με τα ρούχα. «Έρχομαι στο “My Style Rocks” για να δείξω στα νεότερα κορίτσια πως δεν χρειάζεται να φοράνε όλες τα ίδια ρούχα», σημειώνει, τέλος, στο βιογραφικό της.

ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΣΟΦΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (04) ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΣΟΦΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (05)

ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΣΟΦΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (06)

 

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends