HomeTALK OF THE TOWNNEWSΧρυσές Συνταγές! Αυτό το Σάββατο, 15 συνταγές με γαλακτοκομικά προϊόντα και κρεατικά!

Χρυσές Συνταγές! Αυτό το Σάββατο, 15 συνταγές με γαλακτοκομικά προϊόντα και κρεατικά!

Στο νέο τεύχος των Χρυσών Συνταγών που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου μαζί με τον Φιλελεύθερο, σας παρουσιάζουμε 15 συνταγές με γαλακτοκομικά προϊόντα και κρεατικά με αφορμή το 1ο Φεστιβάλ Αιγοπρόβειων προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου στο Κοινοτικό Γήπεδο Πάνω Κυβίδων.

Στο τεύχος θα βρείτε λαχταριστές συνταγές για:

  • σαλάτα με «καζαρέτσε» ψητό κοτόπουλο και ντρέσινγκ με ταχίνι ● πουρέκια της σάτζιης ● παραδοσιακό ρέσι ● χαλλουμωτή με ζύμη ψωμιού ● ρολό με κιμά γεμιστό από σκορδοβούτυρο και χαλούμι ● αρωματικό αρνίσιο μπούτι με κρούστα μπαχαρικών ● φρούτα στη σχάρα με γιαούρτι και καραμελωμένα αρκατένα ● γιαουρτόκρεμα και άλλα.

Βρείτε το QRcode που βρίσκεται σε κάθε συνταγή, σκανάρετε το και δείτε, απευθείας στο κινητό ή το tablet σας, όλες τις λεπτομέρειες που την αφορούν.

Για περισσότερες συνταγές μπείτε στο www.xrysessyntages.com

Μαζί, το TV MANIA, ο πληρέστερος και πιο έγκυρος τηλεοπτικός οδηγός με το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των καναλιών, περιλήψεις όλων των σειρών και τα νέα της TV!

Chryses Syntages Cover 314 Epilogh.indd
Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends