HomeTALK OF THE TOWNNEWSΕλένη Ράντου: Συγκλονίζει το «αντίο» στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη! - «Ψυχάρα μου, έφυγες και μας ξάφνιασες»

Ελένη Ράντου: Συγκλονίζει το «αντίο» στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη! – «Ψυχάρα μου, έφυγες και μας ξάφνιασες»

Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Ο γνωστός δημοσιογράφος, κριτικός κινηματογράφου και τηλεόρασης «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών.

Η Ελένη Ράντου μέσα από μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Facebook θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

«Το Σάββατο ήρθε στο θέατρο και σήμερα διαβάζω αυτό και δεν το χωράει ο νους. Ψυχάρα μου, έφυγες και μας ξάφνιασες για άλλη μια φορά! Τα τελευταία λόγια που είπαμε στην πόρτα τα κρατάω σαν φυλαχτό. Κουράγιο στη μανούλα σου. Ήξερες να αγαπάς κι αγαπούσες με πάθος. Πέτα Ιάσονά μου σε κόσμους που δεν χρειάζονται τα ρ. Πέτα ελεύθερα!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Ράντου.

Στιγμιότυπο 2025 01 28, 9.36.30 πμ

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends