Η Εβίτα Αγαΐτση δίνει μια δύσκολη «μάχη» με τον καρκίνο. Η ηθοποιός, που την περασμένη σεζόν συμμετείχε στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Ταμπού», αντιμετωπίζει την περιπέτεια της υγείας της με αισιοδοξία και στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα μέσα από το νέο βίντεο που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Συγκεκριμένα, η 31χρονη ηθοποιός, μετά την ανάρτηση που είχε κάνει, στην οποία μοιράστηκε τη στιγμή που είχε ξυρίσει τα μαλλιά της, θέλησε να στηρίξει όσους βιώνουν κάτι παρόμοιο με την υγεία τους.
- Διαβάστε επίσης: Εβίτα Αγαΐτση: Διαγνώστηκε με καρκίνο η ηθοποιός από τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «Ταμπού» – Το συγκλονιστικό βίντεο
Η Εβίτα Αγαΐτση, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι προτιμά να μιλήσει για όσα βιώνει αφού καταφέρει να το ξεπεράσει. «Όλα είναι καλά, σύντομα τελειώνει», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός, δείχνοντας πως αντιμετωπίζει τη δύσκολη αυτή περίοδο με αισιοδοξία.
«Είμαστε πάρα πολλοί, δυστυχώς. Αλλά το ελπιδοφόρο είναι ότι, από τα μηνύματα που έλαβα και από τους ανθρώπους με τους οποίους μίλησα, το ξεπερνάμε ή θα το ξεπεράσουμε και θα βγούμε πιο δυνατοί και πιο ενδυναμωμένοι σε αυτό το ταξίδι της ζωής.
Όλος ο κόσμος έχει στο βιβλίο της ζωής του μελανές σελίδες. Το θέμα – εγώ τουλάχιστον αυτό πρεσβεύω – είναι τι απόχρωση δίνουμε εμείς οι ίδιοι στα πράγματα που μας συμβαίνουν και πώς τα αντιμετωπίζουμε. Και σίγουρα δεν μας ορίζει καμία αρρώστια, δεν μας ορίζει η διάγνωσή μας. Δεν είμαστε η διάγνωσή μας. Είναι μία μόνο πτυχή – εγώ έτσι το σκέφτομαι – της καθημερινότητάς μου. Υπάρχουν τόσες πολλές άλλες που με κάνουν να ξυπνάω και να θέλω να βγω έξω, να δω τους αγαπημένους μου, να κάνω όνειρα για τα μελλοντικά μου σχέδια», τόνισε η Εβίτα Αγαΐτση.
Δείτε το παρακάτω βίντεο:
@_evita_agaitsi Μακρηγόρησα είχα δεν είχα… Ενα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους 🙏🏻 💕 #motivation #foryoupagе #fyp #fighters ♬ πρωτότυπος ήχος – Evita Agaitsi

