Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα, σε ηλικία 56 ετών, μετά από μια πολύ δύσκολη μάχη με την υγεία της, βύθισε στο πένθος τα οικεία της πρόσωπα. Ο στενός της φίλος και PR manager, Χάρης Σιανίδης, μίλησε στην εκπομπή του Mega «Buongiorno» και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Μάλιστα, τόνισε πως τον τελευταίο χρόνο δεν ήταν αντάξιος των προσδοκιών της.
«Χίλια συγγνώμη, είμαι πολύ χάλια. Ήταν ένα πολύ δικό μου άτομο. Της χρωστάω πάρα πολλά γιατί με βοήθησε, ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο για εμένα. Με έπιασε από το χέρι 19 ετών και ήμασταν πάντα οι δυο μας», δήλωσε αρχικά ο Χάρης Σιανίδης.
- Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμα συμπαράστασης στον Τραϊανό Δέλλα μετά την απώλεια της Γωγώς Μαστροκώστα
«Τον τελευταίο χρόνο είχα και εγώ κάποια δικά μου θέματα και δεν ήμουν αντάξιος των προσδοκιών της. Υπήρχε πολύ μεγάλη αγάπη. Ήταν για εμένα ένα είδωλο. Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα», πρόσθεσε ο Χάρης Σιανίδης.
Δείτε το παρακάτω βίντεο:

