Ο Ντέμης Νικολαΐδης βρέθηκε καλεσμένος στην αθλητική εκπομπή «Prime Time» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε στη ζωή του όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο.
«Όσο έπαιζα στην ΑΕΚ ως ποδοσφαιριστής ναι, ειδικά μετά τον χρόνο χρόνο, ήμουν πάντα υπό πίεση. Όλος ο κόσμος περίμενε από μένα να βάλω το γκολ. Υπήρχε πίεση αλλά δεν μου κακοφαινόταν. Σιγά σιγά με τον καιρό κατάλαβα ότι δεν περνάω καλά. Αργά το κατάλαβα, πέρασαν χρόνια δηλαδή», δήλωσε αρχικά ο Ντέμης Νικολαΐδης.
Δεν ήμουν καθόλου χαρούμενος. Μου έλειπε να κάνω πράγματα που μου αρέσουν. Πέρασα ένα είδος κατάθλιψης. Δεν πρόσεχα τον εαυτό μου, πήρα κιλά, έπινα χωρίς να μου αρέσει το αλκοόλ. Είχα κλειστεί περισσότερο στον εαυτό μου, ενώ ήμουν κλειστός έτσι κι αλλιώς. Δεν είχα κοινωνικές επαφές, μόνο κάποιους φίλους», κατέληξε.
Δείτε το παρακάτω βίντεο:

