HomeTALK OF THE TOWNJUICYΠροκόπης Αγαθοκλέους: Ευχαρίστησε στη βράβευσή του τη Μαρίνα Μανδρή - «Είναι εδώ μαζί μας η πρώην γυναίκα μου»

Προκόπης Αγαθοκλέους: Ευχαρίστησε στη βράβευσή του τη Μαρίνα Μανδρή – «Είναι εδώ μαζί μας η πρώην γυναίκα μου»

Ο Προκόπης Αγαθοκλέους το βράδυ της Τρίτης 5 Μαΐου έδωσε το «παρών» σε βραβεία που πραγματοποιήθηκαν στη Λευκωσία.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, κατά τη διάρκεια της βράβευσής του, ευχαρίστησε δημόσια την πρώην σύζυγό του, Μαρίνα Μανδρή, η οποία βρισκόταν ανάμεσα στους παρευρισκόμενους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θέλω να μου επιτρέψετε να κάνω μια προσωπική αναφορά. Είναι εδώ μαζί μας απόψε η πρώην γυναίκα μου, η Μαρίνα Μανδρή. Θέλω να την ευχαριστήσω πάρα πολύ για την αγάπη και τη στήριξη.

Μαρίνα, εμείς ξέρουμε τι περάσαμε, πάμε για αυτά που θα έρθουν, με αγάπη και σεβασμό. Θα αφιερώσω αυτό το βραβείο στη Δάφνη και τον Κίμωνα, τα δύο μας παιδιά, που αποτελούν την έμπνευσή μου να γίνομαι καλύτερος. Ευχαριστώ πάρα πολύ».

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends