HomeTALK OF THE TOWNJUICYΠρόβες χορού πριν τον γάμο για τον Φειδία Παναγιώτου και τη Στυλιάνα Αβερκίου

Πρόβες χορού πριν τον γάμο για τον Φειδία Παναγιώτου και τη Στυλιάνα Αβερκίου

Ο Φειδίας Παναγιώτου και η Στυλιάνα Αβερκίου διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική τους ζωή, καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Ευρωβουλευτής και η δημιουργός περιεχομένου θα παντρευτούν στις 30 Ιουλίου στη Λεμεσό. Οι δυο τους βρίσκονται σε πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμασιών για αυτή τη ξεχωριστή ημέρα της ζωής τους.

Μάλιστα, η Στυλιάνα Αβερκίου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε βίντεο από τις πρόβες που πραγματοποιούν για το χορευτικό που θα παρουσιάσουν στη δεξίωση.

«Κάτι ξεκίνησε να γίνεται», έγραψε χαρακτηριστικά στο story που ανάρτησε.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends