HomeTALK OF THE TOWNJUICYΣίσσυ Χρηστίδου για την απώλεια της μαμάς της: «Εγώ αντιστάθηκα στο πένθος, ήταν μόλις είχα χωρίσει»

Σίσσυ Χρηστίδου για την απώλεια της μαμάς της: «Εγώ αντιστάθηκα στο πένθος, ήταν μόλις είχα χωρίσει»

Μια εξομολόγηση για την απώλεια της μητέρας της έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς, στην οποία μίλησε για το πένθος που βίωσε μετά τον θάνατο της μητέρας του.

«Εμένα με προβλημάτισε πολύ αυτό που είπε για το μηδενιστικό κομμάτι του πένθους, για την απώλεια της μητέρας του και πώς εκεί μπήκε σε μια συνθήκη να σκέφτεται ότι θέλει να τα μηδενίσει όλα…Και σκεφτόμουν ότι στην απώλεια της μαμάς μου, επειδή είχα δυο παιδιά πίσω και δεν είχα το περιθώριο του πένθους άνετα, αυτό είναι μια πολυτέλεια», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Νομίζω ότι στο πένθος χρειάζεσαι να πέσεις, γιατί μετά το παίρνεις συνεχώς σε μικρές δόσεις. Σας λέω πως το έζησα εγώ. Και μάλιστα, επειδή μόλις είχα χωρίσει, είχα 2-3 μέρες που ήμουν μόνη μου χωρίς τα παιδιά, κι εκεί βούλιαζα, δε χρειαζόταν να παίξω θέατρο, γιατί στα παιδιά μου προσπαθούσα να δείχνω δυνατή», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Το να μην έχεις αυτή την υποχρέωση και να μπορέσεις να βιώσεις το πένθος, θεωρώ ότι είναι δώρο…Εγώ αντιστάθηκα στο πένθος πάρα πολύ, ότι δε με παίρνει, και έβγαινε για πολύ καιρό…», κατέληξε.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends