Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα τηλεοπτική σεζόν της Σίσσυς Χρηστίδου έχει ξεκινήσει και πλέον απομένουν ελάχιστες ώρες μέχρι το «Χαμογέλα και πάλι!» να κάνει πρεμιέρα στη νέα του καθημερινή εκδοχή.
Η παρουσιάστρια και η τηλεοπτική της παρέα αφήνουν πίσω τους το πρωινό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και ετοιμάζονται να συναντούν το κοινό τους σε καθημερινή βάση, εγκαινιάζοντας ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία της εκπομπής.
Λίγο πριν ανάψουν τα φώτα του στούντιο, η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από την προετοιμασία. Στο βίντεο εμφανίζεται μπροστά από την κάμερα, ενώ γύρω της έχει στηθεί όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για το γύρισμα.
Με total white εμφάνιση, που συνδύασε με μαύρο καλσόν και ψηλές μπότες, η παρουσιάστρια πόζαρε στον φακό δείχνοντας έτοιμη για τη μεγάλη επιστροφή.
Ωστόσο, η ίδια φαίνεται πως αντιμετωπίζει το άγχος της πρεμιέρας με αρκετή δόση χιούμορ. Συνοδεύοντας το βίντεό της, έγραψε χαρακτηριστικά: «Μία και σήμερα… αλλά ποιος μετράει μωρέ; …ή προσεύχεται», προσθέτοντας το hashtag #season9.
Με αυτόν τον τρόπο, η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε το δικό της στίγμα λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα, αποκαλύπτοντας πως πίσω από τα φώτα, τις κάμερες και την προετοιμασία μιας νέας τηλεοπτικής αρχής υπάρχει πάντα και η απαραίτητη… αγωνία.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

