HomeTALK OF THE TOWNJUICYΣίσσυ Χρηστίδου: Στο Άμστερνταμ με τον γιο της για τις σπουδές του - Η μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουν

Σίσσυ Χρηστίδου: Στο Άμστερνταμ με τον γιο της για τις σπουδές του – Η μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουν

Η Σίσσυ Χρηστίδου ταξίδεψε στο Άμστερνταμ με τον γιο της, Φίλιππο, καθώς ο νεαρός σύντομα θα ξεκινήσει τις σπουδές του σε πανεπιστήμιο της πόλης. Η παρουσιάστρια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο αποκάλυψε τη μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουν στην προσπάθειά τους να βρουν σπίτι.

«Είμαι λοιπόν εδώ γιατί ψάχνουμε σπίτι για τον Φίλιππο. Εδώ θα σπουδάσει. Είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα το να βρεις σπίτι στο Άμστερνταμ. Δε μπορούμε να βρούμε άκρη. Ψάχνουμε και Online.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Τα σπίτια εξαφανίζονται σε μια μέρα. Είναι πανάκριβα. Πολλά από αυτά τα σπίτια δε δέχονται φοιτητές… Οπότε, αν έχετε κάποια tips ή αν μπορείτε κάπως να μας βοηθήσετε, θα το εκτιμούσα. Για να δούμε, πόσο καιρό θα μας πάρει», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου στο βίνετο που μοιράστηκε.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends