Μια πιο προσωπική και φορτισμένη στιγμή μοιράστηκε η Σοφία Καρβέλα με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η κόρη της Άννας Βίσση δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το αυτοκίνητο, έχοντας στο πλευρό της τον γιο της, και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της. Αφορμή στάθηκε ο προσωρινός αποχωρισμός από τα παιδιά της, καθώς οι γιοι της, Νίκος και Νέστορας, θα περάσουν το καλοκαίρι στην Ελλάδα με τον πατέρα τους, Θανάση Πανουργιά.
Παρότι η ίδια θέλει τα παιδιά της να έχουν ουσιαστικό χρόνο με τον μπαμπά τους, η απόσταση φαίνεται πως της κοστίζει συναισθηματικά. Με χιούμορ αλλά και φανερή συγκίνηση, έγραψε πως δεν είναι τόσο καλά και ζήτησε από τους followers της «προσευχές», λουλούδια, γλυκά, τσάντες και παπούτσια, δείχνοντας πως προσπαθεί να ελαφρύνει τη δυσκολία της στιγμής.
Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανάρτηση της: “Θα μπορούσε αυτή η μέρα να μοιάζει πιο βροχερή; Τα παιδιά φεύγουν για καλοκαίρι. Δεν είμαι τόσο καλά. Στείλτε προσευχές. Λουλούδια. Γλυκά. Τσάντες. Παπούτσια. Δέχομαι το οτιδήποτε“.


