HomeTALK OF THE TOWNJUICYΣολωμού για Μάριο Αθανασίου: Ήταν τόσο έντονος έρωτας που τα διέλυσα όλα για να είμαστε μαζί

Σολωμού για Μάριο Αθανασίου: Ήταν τόσο έντονος έρωτας που τα διέλυσα όλα για να είμαστε μαζί

Η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της στο YouTube ότι  δύο φορές στη ζωή της τόσο έντονο το συναίσθημα του έρωτα που δεν μπόρεσε να τα αγνοήσει, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν ήδη σε ευτυχισμένες σχέσεις.

Διαβάστε επίσης:Λάκης Γαβαλάς: Αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε σχέση εδώ και τρία χρόνια

Μάλιστα η μια από αυτές τις φορές ήταν με τον Μάριο Αθανασίου, μάλιστα περιέγραψε έναν έρωτα τόσο δυνατό, που την οδήγησε να αφήσει πίσω ό,τι είχε για να είναι μαζί του.

«Μου έχει τύχει δύο φορές, όχι μία για να πω ότι δεν ήμουν ερωτευμένη. Ήμουν ερωτευμένη. Σε αυτή την περίπτωση, τα κάνεις όλα που**** και πας με τον καινούριο, με αυτόν που είσαι ερωτευμένη. Εγώ στη μια φάση έκανα και παιδί. Το παιδί το έκανα στο πρώτο “όλα που****”. Στο δεύτερο δεν έκανα. Δεν ήθελα άλλο, έφτανε. Θέλω να πω ότι και οι δύο περιπτώσεις ήταν για μεγάλο έρωτα. Το καταλαβαίνεις όταν είναι αυτό το κάτι που πρέπει να διαλύσω το υπόλοιπο για να πάω εκεί», είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends