HomeTALK OF THE TOWNJUICYΣτο δικαστήριο ο Νίκος Βέρτης - Απολογείται σήμερα για ψευδορκία

Στο δικαστήριο ο Νίκος Βέρτης – Απολογείται σήμερα για ψευδορκία

Ο Νίκος Βέρτης το πρωί της Παρασκευής 14 Μαρτίου βρέθηκε στο δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για την δικαστική διαμάχη με τον πρώην στενό του φίλο και συνεργάτη, Νίκο Πολατίδη.

Σύμφωνα με την εκπομπή Buongiorno η δίκη συνεχίζεται μετά τη διακοπή της 25η Φλεβάρη όταν ο Νίκος Πολατίδης κατηγόρησε τον τραγουδιστή για ψευδορκία.

«Σήμερα είναι η απολογία του. Είναι πάρα πολλά τα δικαστήρια ανάμεσα στον Νίκο Βέρτη και τον οικονομικό διευθυντή του, Νίκο Πολατίδη», ανέφερε η δημοσιογράφος Πολυξένη Καραμίχα σε απευθείας σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Νίκος Βέρτης και ο Νίκος Πολατίδης ήταν παιδικοί φίλοι και συνεργάτες. Μάλιστα, ο καλλιτέχνης είχε δώσει τη διαχείριση των εταιριών του και μάλιστα σε κάποιες από τις εταιρίες εκείνος ήταν που εμφανίζονταν μπροστά.

Τελικά όμως οι οικονομικές εκκρεμότητες που δημιουργήθηκαν έστειλαν τους δύο πρώην κολλητούς στα δικαστήρια.

«Υπάρχουν μηνύσεις εκατέρωθεν. Ο ένας μηνύει τον άλλον. Έχουν ξεπεράσει τις 30 οι μηνύσεις», συμπλήρωσε στο Mega η Πολυξένη Καραμίχα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends