Η Σάβια Ορφανίδου φιλοξενήθηκε στη ψυχαγωγική εκπομπή της τηλεόρασης του Omega, «Έλα να δεις» με παρουσιάστρια την Έλενα Θεοδώρου. Η βουλευτής μεταξύ άλλων μίλησε για την 5 ετών κόρη της, Δέσποινα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η μικρή δεν έχει πατέρα.
- Διαβάστε επίσης: Σάβια Ορφανίδου: Μιλά για την απόφαση να κάνει παιδί μόνη και αποκαλύπτει την αντίδραση των γονιών της
«Η Δέσποινα είναι πολύ έντονη και διεκδικητική… Μου μοιάζει και χαίρομαι για αυτό. Είναι μεγάλο καμάρι, τιμή και περηφάνια να το λέω», δήλωσε αρχικά η Σάβια Ορφανίδου.
«Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από τη μητρότητα. Να νιώθεις ότι υπάρχει μία συνέχειά σου, αλλά αυτή την συνέχειά σου να την αφήσεις να κάνει τη δική της ζωή…», πρόσθεσε.
«Έχει πείσμα, αλλά νομίζω μεγαλώνει όμορφα. Είναι ένα χαρούμενο παιδί, έχει μάθει τις συνθήκες της ζωής της, τις αποδέχεται, δεν της λείπει κάτι… Γνωρίζει ότι δεν έχει πατέρα, το έχει αποδεχτεί… Ξέρει ότι έχει μια μεγάλη οικογένεια που την αγαπάει», κατέληξε.
Δείτε το παρακάτω βίντεο:

