Ο Μάριος Παστελλής επέστρεψε στο The Voice μετά από οκτώ χρόνια. Ο Κύπριος τραγουδιστής θέλησε να δοκιμάσει ξανά την τύχη του στον μουσικό διαγωνισμό και ερμήνευσε επί σκηνής το «Μη μ’ ονειρευτείς». Η Έλενα Παπαρίζου, ο Χρήστος Μάστορας και η Πάολα πάτησαν το κόκκινο κουμπί και γύρισαν τις καρέκλες τους, προκειμένου να τον διεκδικήσουν. Τελικά, ο ίδιος επέλεξε να ενταχθεί στην ομάδα της Πάολας.
Ο 35χρονος τραγουδιστής φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης 13 Οκτωβρίου στην εκπομπή του Sigma «Ήρθε κι έδεσε» και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε: «Από τη στιγμή που γύρισε, ένιωσα την αύρα της, την ενέργειά της, ότι με ήθελε. Ήταν και η πρώτη που γύρισε […] Ο τρόπος που μου μίλησε με προσέγγισε πολύ σωστά και με έκανε να θέλω να πάω μαζί της».
- Διαβάστε επίσης: The Voice Βουλγαρίας: Viral ο coach που τραγούδησε Σώτη Βολάνη και «Πόσο μου λείπει»
«Πριν πάω στο The Voice, συμπληρώσαμε μία λίστα, καθώς ήθελαν να μάθουν, αν περνούσα, με ποιον θα πήγαινα. Ήταν τον καιρό που ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Θεός να τον μακαρίσει. Όταν έμαθα ότι στη θέση του ήταν η Πάολα, είπα ότι, αν γυρίσει αυτή η καρέκλα, θα τηρήσω αυτό που είχα στο μυαλό μου», αποκάλυψε στη συνέχεια.

