HomeTALK OF THE TOWNJUICYTonia Buxton: «Σε ένα χρόνο μετακομίζουμε μόνιμα στην Κύπρο» - Η αποκάλυψη από τη μαμά της Αντιγόνης

Tonia Buxton: «Σε ένα χρόνο μετακομίζουμε μόνιμα στην Κύπρο» – Η αποκάλυψη από τη μαμά της Αντιγόνης

H Tonia Buxton παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον δημοσιογράφο Ανδρέα Κάτσιη για τις ανάγκες του περιοδικού DownTown. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι ετοιμάζονται να μετακομίσουν μόνιμα στην Κύπρο. Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κόρη της, Antigoni, η οποία εκπροσωπεί την Κύπρο στον 70ό διαγωνισμό της Eurovision.

Όλη αυτή η απαιτητική περίοδος που περνάτε με την Eurovision, έχει επηρεάσει τους ρυθμούς της οικογένειας;

Πολύ! Γιατί εκτός από την Eurovision, που απαιτεί ένα full time πρόγραμμα, κυρίως για την Αντιγόνη. Έχουμε και τον γάμο της Σοφίας που θα γίνει σε λίγους μήνες, οπότε είμαστε σκορπισμένοι σε πολλά μέτωπα. Όλα αυτά επηρέασαν και μία συνήθεια χρόνων, καθώς φέτος, δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε όλοι μαζί διακοπές ως οικογένεια, κάτι που με στενοχωρεί αρκετά.

Δεν είναι ωραίο, όμως, που βλέπεις τα παιδιά σου να μεγαλώνουν και να ανοίγουν τα φτερά τους;

Σίγουρα είναι πολύ ωραία, αλλά δεν σημαίνει ότι μου αρέσει κιόλας. Εγώ θέλω να είμαστε όλοι μαζί, όπως στο «My Big Fat Greek Wedding», που έμεναν όλοι σε μία γειτονιά. Θέλω να έχω έναν δρόμο, να αγοράσω όλα τα σπίτια που είναι πάνω, να έχουμε κοινούς κήπους και να ζούμε όλοι μαζί εκεί. Το έχω φανταστεί και θα προσπαθήσω να το κάνω!

Στο Λονδίνο ή στην Κύπρο; Ισχύει ότι σκέφτεστε να μετακομίσετε μόνιμα εδώ;

Ισχύει, και μάλιστα ο Paul ήταν αυτός που επέμενε να αφήσουμε την Αγγλία και να ζήσουμε μόνιμα στην Κύπρο.

Έχετε θέσει κάποιο χρονοδιάγραμμα ή ακόμα το σκέφτεστε;

Αν όλα πάνε καλά, σε έναν χρόνο από σήμερα μετακομίζουμε μόνιμα στην Κύπρο. Τα αγόρια, βέβαια, θα μείνουν στο Λονδίνο, ενώ εγώ, λόγω δουλειάς, θα είμαι μεταξύ Ελλάδας, Αγγλίας και Κύπρου.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends