Τάμτα: Εξομολόγηση καρδιάς για τον πρώην σύζυγό της που την «έκλεψε» στα 14!

Τάμτα: Εξομολόγηση καρδιάς για τον πρώην σύζυγό της που την «έκλεψε» στα 14!

Τάμτα: Εξομολόγηση καρδιάς για τον πρώην σύζυγό της που την «έκλεψε» στα 14!

Η Τάμτα δίνει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ ότι θα είναι η εκπρόσωπος μας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Τελ-Αβίβ.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλά για πρώτη φορά για τις άγνωστες πτυχές της ζωής της στη Γεωργία στο «Τετ-α-τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος, στο ΡΙΚ1 και ΡΙΚHD.

Όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ της εκπομπής μιλά για τη ζωή της στη Γεωργία, ενώ σε μία από τις σπάνιες φορές αναφέρεται στο γάμο της. Συγκεκριμένα ανέφερε πως ο πρώην σύζυγός της την «έκλεψε», όταν εκείνη ήταν 14 χρόνων κι εκείνος 16.

«Μου λέει μην καθόμαστε τώρα στο δρόμο και μας βλέπει ο κόσμος, να πάμε κάπου να καθίσουμε να μιλήσουμε ανθρώπινα. Μπήκα στο αμάξι αλλά αμέσως άρχισα να κλαίω γιατί κατάλαβα ότι δεν θα με πήγαιναν για καφέ και με πήγαν όντως εκτός Τιφλίδας. Από εκείνη την ημέρα έμενα πλέον στο σπίτι του με τους γονείς του. 16 χρόνων αυτός, 14 εγώ. Παντρευτήκαμε τον Απρίλιο, Φλεβάρη με “έκλεψε”.

Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολιτικό γάμο επειδή ήμασταν ανήλικοι και δεν επιτρεπόταν. Πάγωσα όλα τα συναισθήματα μου, πήρα πολύ ψυχρή απόφαση και είπα ό,τι και να γίνει εγώ θα χωρίσω επειδή δεν μπορώ να ζήσω αυτή τη ζωή», εξομολογείται στον Τάσο Τρύφωνος.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *