Τέλος εποχής για τη Σίσσυ Χρηστίδου: Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας

Τέλος εποχής για τη Σίσσυ Χρηστίδου: Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας

Τέλος εποχής για τη Σίσσυ Χρηστίδου: Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας

Ένας κύκλος άνοιξε για τη Σίσσυ Χρηστίδου και ένας άλλος κλείνει. Η παρουσιάστρια μετά από επτά χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη επέστρεψε δριμύτερη και με μεγάλη επιτυχία. Η Σίσσυ όπως είνα γνωστό μας καλημερίζει κάθε Σαββατοκύριακο από τη συχνότητα του Open και μας λέει «Έλα Χαμογέλα». Η παρουσιάστρια επίσης είναι ενεργή στα social media και έχει και δυο κανάλια στο youtube, ένα δικό της και ένα… ταξιδιωτικό με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Προτεραιότητα όλων βέβαια είναι η οικογένειά της και τα δυο της παιδιά. Εκτός όμως της μιντιακής της παρουσίας η Σίσσυ δραστηριοποιούνταν τα εδώ και έξι χρόνια και επιχειρηματικά αφού ασχολούνταν με την ένδυση. Φαίνεται όμως πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλους αυτούς τους τομείς και έτσι επέλεξε να βάλει μια άνω τελεία στην επιχειρηματική της δραστηριότητα.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με μια ανάρτησή της στο instagram δίνοντας παράλληλα την υποσχόμενη ότι θα επιστρέψει ξανά στον κόσμο των ενδυμάτων, απλώς χρειάζεται λίγο χρόνο. «The “end” of an era… Στο κεφάλαιο @sissychristidoucom της ζωής μου μπαίνει για λίγο μια άνω τελεία, μια παύση, λόγο υποχρεώσεων που δεν με αφήνουν να φανώ συνεπής και τυπική απέναντι σας όσο θα ήθελα… Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλη αυτή την αγάπη και την στήριξη αυτά τα έξι χρόνια και σας υπόσχομαι πως θα επανέλθω όταν καταφέρω να βρω τον τρόπο. Στο κατάστημα μας θα παραμείνουμε μέχρι την Παρασκευή 9/11, ώρες: 10:00 με 18:00 και θα διαθέσουμε τα πάντα σε τιμές πολύ κάτω του κόστους 5€ έως 10€. (Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να συμβεί και στο Eshop γιατί δεν θα καταφέρναμε να ολοκληρώσουμε τις αποστολές) Σας περιμένω λοιπόν στο μαγαζί μας, Αναπαυσεως 8 στα Βριλησσια μέχρι και την Παρασκευή. 2106000186. Σας ευχαριστώ για όλα! Είστε τα κορίτσια μου»», έγραψε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

View this post on Instagram

The “end” of an era… Στο κεφάλαιο @sissychristidoucom της ζωής μου μπαίνει για λίγο μια άνω τελεία, μια παύση, λόγο υποχρεώσεων που δεν με αφήνουν να φανώ συνεπής και τυπική απέναντι σας όσο θα ήθελα… Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλη αυτή την αγάπη και την στήριξη αυτά τα έξι χρόνια και σας υπόσχομαι πως θα επανέλθω όταν καταφέρω να βρω τον τρόπο. Στο κατάστημα μας θα παραμείνουμε μέχρι την Παρασκευή 9/11, ώρες: 10:00 με 18:00 και θα διαθέσουμε τα πάντα σε τιμές πολύ κάτω του κόστους 5€ έως 10€. (Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να συμβεί και στο Eshop γιατί δεν θα καταφέρναμε να ολοκληρώσουμε τις αποστολές) Σας περιμένω λοιπόν στο μαγαζί μας, Αναπαυσεως 8 στα Βριλησσια μέχρι και την Παρασκευή ?2106000186. Σας ευχαριστώ για όλα! Είστε τα κορίτσια μου ♥️

A post shared by Sissy Christidou (@sissychristidou) on

Πηγή : peoplegreece.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *