Τέλος στο θρίλερ: Τα δυο κοριτσάκια στη βάρκα δεν είναι οι δίδυμες (βίντεο)

Τέλος στο θρίλερ: Τα δυο κοριτσάκια στη βάρκα δεν είναι οι δίδυμες (βίντεο)

Τέλος στο θρίλερ: Τα δυο κοριτσάκια στη βάρκα δεν είναι οι δίδυμες (βίντεο)

Τέλος στο θρίλερ με τα δίδυμα κοριτσάκια βάζει η ΕΛ.ΑΣ. καθώς σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται για για παιδιά της οικογένειας Φιλιπόππουλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας με το μούσι που συνόδευε τα παιδιά βρέθηκε και εξετάστηκε από την αστυνομία. Τα παιδιά που είχε μαζί του στη βάρκα ήταν τα δυο δικά του και τα δυο παιδιά της κουμπάρας του.

Προφανώς ο απελπισμένος πατέρας, μέσα στην αγωνία του για να βρει τα παιδιά του πίστεψε ότι τα κοριτσάκια στη βάρκα, που μοιάζουν με τα δικά του, είναι τα παιδιά του.

Ετσι, οι δύο δίδυμες οι οποίες ήταν με τον παππού τους και τη γιαγιά τους για παραθέρισμα στην περιοχή, θεωρούνται αγνοούμενες.

Πώς ξεκίνησε το θρίλερ

Το θρίλερ ξεκίνησε όταν ο πατέρας των κοριτσιών βλέποντας κάποια πλάνα στην τηλεόραση του Alpha μπέρδεψε δυο κοριτσάκια που επέβαιναν σε μια βάρκα με τα δικά του.

 

Πρόκειται για δυο κοριτσάκια που είχαν διασωθεί από τη θάλασσα, με βάρκα. Τα δυο κορίτσια αυτά αποβιβάστηκαν στην ακτή.

Το λιμενικό ήλεγξε τις λίστες και διαπίστωσε ότι τα παιδιά, οι δίδυμες Φιλιποππούλου δεν περιλαμβάνονται σε αυτή.

Επίσης, ο καπετάνιος του πλοίου είπε ότι τα παιδιά συνοδεύονταν. O πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος μιλώντας στην τηλεόραση είπε ότι πρόκειται για μπερδεμένη ιστορία.

Ο άνδρας με το μούσι υποστήριξε από την πλευρά του ότι τα παιδιά είναι δικά του και δεν είναι οι δίδυμες Φιλιποππούλου. Τέλος και επίσημα στο θρίλερ έβαλε η ΕΛ.ΑΣ. που επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του.

Για τα δυο κοριτσάκια είχε εκδοθεί νωρίτερα και Amber Alert.

Πηγή : iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *