Τέσσερα makeup tricks που θα κρύψουν πολλά χρόνια από την ηλικία σας

Τέσσερα makeup tricks που θα κρύψουν πολλά χρόνια από την ηλικία σας

Τέσσερα makeup tricks που θα κρύψουν πολλά χρόνια από την ηλικία σας

Όσο ωραία κι αν θα ήταν ο χρόνος να μην μας άγγιζε, αυτό δεν συμβαίνει. Και it’s ok για να λέμε την αλήθεια. Φαντάζεστε να μέναμε για πάντα 15; Δράμα. Φυσικά, αν και κάθε ηλικία έχει την δική της ομορφιά, δεν θα λέγαμε όχι στο να δείχνουμε λίγο πιο λαμπερές και φρέσκιες. Αυτό ακριβώς θα κάνουν τα παρακάτω tricks, θα σας κάνουν να δείχνετε πιο υγιείς και ταυτόχρονα θα.. κρύψουν μερικά χρονάκια από την εμφάνισή σας.

Πείτε ναι στις κρεμώδεις υφές

Τα προϊόντα σε μορφή πούδρας κάνουν το πρόσωπο ματ και τονίζουν τις ρυτίδες. Για να δείχνετε νεότερη αφήστε την πούδρα κι επιλέξτε ένα υγρό foundation κι ένα κρεμώδες ρουζ. Επίσης επιλέξτε κρεμώδη highlighters  και αγαπήστε τα γιατί η λάμψη που θα σας δώσουν είναι αυτή που θα κάνει το ρολόι να μοιάζει πως γύρισε πίσω.

Τοποθετήστε σωστά τις σκιές

Για να διορθώσετε τα μάτια που μοιάζουν κουρασμένα και να δημιουργήσετε ένα άμεσο εφέ ανόρθωσης δεν χρειάζεστε χειρουργείο, μόνο μια καλή παλέτα σκιών. Χρησιμοποιήστε την ανοιχτόχρωμη σκιά κατά μήκος των βλεφαρίδων και στη συνέχεια τονίστε με τις πιο σκούρες την καμπύλη του ματιού. Το ανοιχτό χρώμα τραβά την προσοχή στο κάτω μέρος ενώ το σκούρο δημιουργεί ιδανικές σκιές.

Αφήστε το ματ κραγιόν και πιάστε τα lip gloss

Ακόμα και τα πιο σαρκώδη χείλη χάνουν τον όγκο τους μεγαλώνοντας. Τα σκούρα, ματ κραγιόν ενισχύουν αυτό το εφέ συνεπώς πρέπει να τα αφήσετε στον πάτο του νεσεσέρ και να αγαπήσετε ξανά εκείνα με το glossy τελείωμα.

Φωτίστε τις σκιές

Μην σταματάτε μόνο στους μαύρους κύκλους. Βάλτε λίγο concealer και στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας, το εξωτερικό των ρουθουνιών και στις άκρες των χειλιών και παρατηρήστε το άμεσο αποτέλεσμα lift. Δεν αστειευόμαστε, θα αρχίσουν να σας ρωτούν τι κάνατε στο πρόσωπό σας.

Πηγή : Like.com.cy/ nstyle.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *