Θα γίνει της… πρεμιέρας

Θα γίνει της… πρεμιέρας

Θα γίνει της… πρεμιέρας

Τα κανάλια συνεχίζουν σιγά-σιγά ν’ ανοίγουν τα χαρτιά τους και να δίνουν στους τηλεθεατές νέες σειρές και εκπομπές με την πίστη ότι θα κερδίσουν την πρωτιά. Εξάλλου, ο Σεπτέμβρης είναι μήνας αλλαγών και νέων στόχων.

ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ
(Πρεμιέρα: Τρίτη 24/9- Σίγμα)
Ο Μάνος, ο Μιχάλης, η Ηρώ, ο Βασίλης, ο Άρης, η Μάνια και η Αθηνά, κάνουν την εμφάνισή τους στην ελληνική τηλεόραση τη δεκαετία του ’90. Μια παρέα φίλων αρχίζει την κοινή της ζωή στην Πάτρα και μπαίνει στις καρδιές των τηλεθεατών. Το «Λόγω Τιμής», η εμβληματική σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου και του Λάμπη Ζαρουτιάδη με το εξαιρετικό καστ ηθοποιών επιστρέφει στο σήμερα, 20 χρόνια μετά και κάθε Τρίτη στις 10.20 μ.μ. στο Σίγμα θα ξεδιπλώνει τις νέες ιστορίες του.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
(Πρεμιέρα Τετάρτη 25/9 – Σίγμα)
Οι εργασίες για την ανακαίνιση της πολυκατοικίας στην οδό Παραμυθιάς 37 ολοκληρώθηκαν, οι ένοικοι μετακόμισαν κι από την ερχόμενη Τετάρτη και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 10.20μ.μ. στο Σίγμα «Θα γίνεται της πολυκατοικίας». Αντιπροσωπευτικοί νεοέλληνες της διπλανής πόρτας όλων των ηλικιών, τσακώνονται, ερωτεύονται, κουτσομπολεύουν, χαίρονται και ξανατσακώνονται! Ένοικοι στο νέο κύκλο της σειράς οι Παύλος Χαϊκάλης, Βασιλική Ανδρίτσου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Γεράσιμος Γεννατάς, Νίκος Πουρσανίδης, Τάσος Γιαννόπουλος, Βάνα Παρθενιάδου, Χριστίνα Τσάφου, Ζήσης Ρούμπος, Ερρίκος Λίτσης, Ντίνα Αβαγιαννού, Παρθένα Χοροζίδου κ.ά.

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ
(Πρεμιέρα: Δευτέρα 23/9-Σίγμα)
Έχει ατάκα που μένει, χιούμορ που ξεχωρίζει, είναι ετοιμοπόλεμος και… έρχεται να διαταράξει την κοινή ησυχία! O Νίκος Μουτσινάς «προκαλεί» και πάλι! Από τη
Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, καθημερινά 3.30-5μ.μ., θα εύχεται «Καλό Μεσημεράκι» και θα παρουσιάζει όσα αγαπά να σχολιάζει αλλά και πρωτότυπες στήλες, με ατελείωτες εκπλήξεις και αμείωτο κέφι. Από την εκπομπή δεν θα λείπει η μοναδική «Βάνια», οι Alcatrash και φυσικά, η χρυσή τηλεόραση.

Η ΦΑΜΙΛΙΑ
(Πρεμιέρα: Δευτέρα 23-Alpha)
Η κωμική σειρά του Alpha Κύπρου επιστρέφει με το δεύτερο κύκλο επεισοδίων της τη Δευτέρα στις 9.15μ.μ. και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη την ίδια ώρα. Η μεγάλη πρεμιέρα συνοδεύεται από κουφέτα γάμου, τη Χρύσα Ρώπα σε μόνιμο ρόλο νονάς, αλλά και τον κόσμο της μαφίας να στέλνει τους πρωταγωνιστές σε 48ωρες συνεδρίες ψυχολογικής και… «εγκεφαλικής» υποστήριξης.

ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW
(Πρεμιέρα: 27/9-Alpha)
Το «Λουης Night Show», το μεγαλύτερο κωμικό σόου της κυπριακής τηλεόρασης, με παρουσιαστή τον γνωστό stand-up comedian Λούη Πατσαλίδη, επιστρέφει με… «βασιλικό ύφος» και XXL τρολαρίσματα! Με πρώτη καλεσμένη την Ελένη Ράντου, η εκπομπή κάνει δυναμικό comeback την ερχόμενη Παρασκευή και κάθε Παρασκευή στις 9.15μ.μ.!

ΤΑΞΙΔΙ ΓΕΥΣΕΩΝ
(Πρεμιέρα: 21/9-Plus)
Ο διακεκριμένος chef Σάββας Σάββα επιστρέφει για 2η τηλεοπτική χρονιά για να μας χαρίσει κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 6.45μ.μ. νέες γαστρονομικές απολαύσεις σε καινούριους προορισμούς.

Πηγή : Περιοδικό TV Mania, τεύχος 1295

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *