Θα μετακομίσουν τελικά η Μελάνια και ο Μπάρον Τραμπ στο Λευκό Οίκο;

Θα μετακομίσουν τελικά η Μελάνια και ο Μπάρον Τραμπ στο Λευκό Οίκο;

Θα μετακομίσουν τελικά η Μελάνια και ο Μπάρον Τραμπ στο Λευκό Οίκο;

Θα μετακομίσει ή όχι στον Λευκό Οίκο η Μελάνια Τραμπ; Τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σε αμερικανικές ταμπλόιντ εφημερίδες – που δεν άργησαν να κάνουν το γύρο του κόσμου – και ανέφεραν ότι η 46χρονη σύζυγος του νέου Προέδρου των ΗΠΑ και ο 10χρονος γιος τους, Μπάρον μπιορεί να μην μετακομίσουν στο Λευκό Οίκο φρόντισε να διασκεδάσει επίσημη ανακοίνωση που αναφέρει ότι τα πράγματα δεν θα γίνουν έτσι.

«Η κυρία Τραμπ θα μετακομίσει στη Ουάσινγκτον και θα εγκατασταθεί στο Λευκό Οίκο στο τέλος της σχολικής χρονιάς, μοιράζοντας το χρόνο της μεταξύ της Νέας Υόρκης και της Ουάσινγκτον», ανέφερε η Stephanie Winston Wolkoff, σύμβουλος της Πρώτης Κυρίας σύμφωνα με το ABC News.

Ετσι λοιπόν, όπως αναφέρει τουλάχιστον η ανακοίνωση, η Μελάνια Τραμπ θα αφήσει το διαμέρισμα στην κορυφή του Trump Tower στη Νέα Υόρκη όταν ο γιος της, Μπάρον, ολοκληρώσει τη φετινή σχολική του χρονιά ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα προσαρμογής στο νέο περιβάλλον.

Μέχρι στιγμής καθήκοντα Πρώτης Κυρίας εκτελεί η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβανκα Τραμπ μαζί με τον σύζυγό της ο οποίος βρίσκεται στην Ουάσιγκτον ως «ειδικός σύμβουλος» του πεθερού του.

Πηγή : thetoc.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *