ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΘάνος Δημητρίου: Αποκαλύπτει τον λόγο που χώρισε, λίγο πριν μπει στο GNTM...

Θάνος Δημητρίου: Αποκαλύπτει τον λόγο που χώρισε, λίγο πριν μπει στο GNTM 4

Ο Θάνος Δημητρίου, είναι ένα 25χρονο αγόρι που γνωρίσαμε από το φετινό “Greece’s Next Top Model” και μέσα από μία συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου, μιλάει και διάφορα και κάνει αποκαλύψεις.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη: 

Γιατί χώρισες, λίγο πριν μπεις στο GNTM, από τη σχέση που είχες τότε; Εσύ το ‘χες πει αυτό στην κάμερα…

Πριν μπω στο GNTM είχα πάει στρατό. Είχα υπηρετήσει μάλιστα στην Κύπρο, στην ΕΛ.ΔΥ.Κ., στον Μαθιάτη, στα τεθωρακισμένα – αξέχαστη περίοδος της ζωής μου. Λίγο πριν μπω, όμως, στο στρατό, είχα έναν πολύ έντονο χωρισμό από μια κοπέλα που ήμασταν μαζί τέσσερα χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή τη χώρισα εγώ, μετά το μετάνιωσα και έκανα τρομερές προσπάθειες για να τα ξαναβρούμε, αλλά δεν…Και τότε ήρθε ο στρατός και η Κύπρος, για να με αποφορτίσουν – δεν άντεχα άλλο στην Αθήνα.

Είσαι τόσο συναισθηματικός στα προσωπικά σου;

Προσπαθώ να κρατάω επιφυλάξεις στα προσωπικά μου. Πρώτη φορά είχα λειτουργήσει έτσι, με εκείνη την κοπέλα, η οποία ήταν και η μεγαλύτερή μου σχέση.

Έχεις πει, επίσης, μέσα στο GNTM, πως είσαι πολύ έμπειρος στη ζωή. Αυτό αφορά και στο sex;

Αυτό ήταν μια πλάκα που έκανα με τον Μπράτη. Τώρα, στα 25 μου, πόσο έμπειρος μπορεί να ‘μαι σ’ αυτό το κομμάτι; Αλλά μην το πείτε στον Μπράτη αυτό! (γελάει).

Thanos Gntm

Φωτό: Κυριακή Θεοδωράκη (@kikh_sm)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS