«Θέλω να μείνω ανώνυμος», λέει ο Λεμεσιανός νικητής με το δελτίο των €16 εκατομμυρίων

«Θέλω να μείνω ανώνυμος», λέει ο Λεμεσιανός νικητής με το δελτίο των €16 εκατομμυρίων

«Θέλω να μείνω ανώνυμος», λέει ο Λεμεσιανός νικητής με το δελτίο των €16 εκατομμυρίων

Ανώνυμος επιθυμεί να παραμένει ο Λεμεσιανός, ο μεγάλος υπερτυχερός της προχθεσινής κλήρωσης του Τζόκερ, ο οποίος με ένα συνηθισμένο και απλό κουπόνι των €3 κέρδισε το αστρονομικό ποσό των €16.428.349,89.

Το τυχερό δελτίο κατατέθηκε γύρω στις 6:10 το απόγευμα της Πέμπτης, τρεις μόλις ώρες πριν την κλήρωση στο πρακτορείο του Δήμου και της Φωτεινής Καβάζη, που βρίσκεται στην οδό Αρχ. Μακαρίου στη Μέσα Γειτονιά.
Όπως ανέφερε στον «Φ» η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου «Καβάζη», Φωτεινή Καβάζη, το «χρυσό» δελτίο ήταν αξίας μόλις €3, 5+1 αριθμούς σε όλο το κουπόνι και ήταν από τα «έτοιμα» που εκτυπώνει το ίδιο το πρακτορείο για του πελάτες του. Όπως ανέφερε η κα Καβάζη δεν γνωρίζει ποιος είναι ο μεγάλος τυχερός.

«Ας είναι καλά όμως ο άνθρωπος, του εύχομαι να είναι καλά στην υγεία του να ζήσει, να τα φάει και να τα ευχαριστηθεί» δήλωσε η κα Καβάζη, τονίζοντας ότι «νιώθω ευτυχισμένη που κάναμε έναν άνθρωπο πλούσιο».
Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου στη Μέσα Γειτονιά, Δήμος Καβάζης, εξέφρασε τη χαρά του που ένας πελάτης του πρακτορείου κέρδισε ένα τέτοιο ποσό, το μεγαλύτερο ποσό που κέρδισε ποτέ Κύπριος στα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Όπως ανέφερε, το πρακτορείο του, στα 32 χρόνια λειτουργίας, έδωσε και άλλες επιτυχίες στις κληρώσεις του ΟΠΑΠ με μικρότερα ποσά και συγκεκριμένα δύο φορές, σε κλήρωση του Λόττο, τα ποσά των €450 χιλιάδων και €250 χιλιάδων αντίστοιχα και άλλη μια φορά, σε κλήρωση του Τζόκερ, το ποσό των €2 εκατ.

Ανέφερε ακόμη ότι δεν ξέρει αλλά ούτε υποψιάζεται ποιος είναι ο μεγάλος τυχερός και απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι κάποιος από τους τακτικούς πελάτες του πρακτορείου του, «Πρέπει να είναι κάποιος περαστικός ή κάποιος που είπε “είναι €16 εκατ. στην κλήρωση του Τζόκερ, πάμε να παίξουμε”.» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ακόμη ότι ο μεγάλος τυχερός μπορεί να μην εμφανιστεί αφού δεν είναι υποχρεωμένος να έρθει στο πρακτορείο όπου έπαιξε το τυχερό δελτίο για να το εξαργυρώσει, αλλά να απευθυνθεί στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ στη Λευκωσία. Πράγματι χθες ο μεγάλος τυχερός, ο οποίος είναι Ελληνοκύπριος που διαμένει στη Λεμεσό, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Διεύθυνση του ΟΠΑΠ Κύπρου, αναφέροντας ότι για ευνόητους λόγους επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Γράφει: Ιάσονας Ιάσονος

Πηγή : philenews.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *