Θερμοκρασίες για παραλία μέχρι την Κυριακή

Θερμοκρασίες για παραλία μέχρι την Κυριακή

Θερμοκρασίες για παραλία μέχρι την Κυριακή

Το πιο καυτό Σαββατοκύριακο της φετινής Άνοιξης προβλέπεται ότι θα είναι το επόμενο.

Ο υδράργυρος έδειξε τις προθέσεις του καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με θερμοκρασίες σταθερά πάνω από τους 30 βαθμούς. Χθες στο εσωτερικό η θερμοκρασία ανήλθε στους 31 βαθμούς ενώ για αύριο προβλέπεται ότι θα αυξηθεί τουλάχιστον κατά έναν βαθμό.

Για το Σαββατοκύριακο προβλέπεται περαιτέρω αύξηση της θερμοκρασίας με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει περίπου στους 35 βαθμούς. Σημειώνεται ότι η κανονική για την εποχή θερμοκρασία είναι 28 βαθμοί. Η αύξηση της θερμοκρασίας οφείλεται σε θερμές αέριες μάζες που επηρεάζουν την περιοχή.

Αναλυτικότερα η Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει ότι για σήμερα ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ώς βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 28 στα παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το Σάββατο αναμένεται αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα θα σημειώσει μικρή πτώση. Με βάση λοιπόν τις θερμοκρασίες που θα επικρατούν, αναμένεται ότι θα αυξηθεί κατακόρυφα η κίνηση προς τις παραλίες και θα θυμίζει μέρες Ιουλίου.

Πηγή : Ο Φιλελεύθερος

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *