Τι άλλαξε ο πρίγκιπας Harry για τα μάτια της Meghan Markle;

Τι άλλαξε ο πρίγκιπας Harry για τα μάτια της Meghan Markle;

Τι άλλαξε ο πρίγκιπας Harry για τα μάτια της Meghan Markle;

Είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια αυτή τη στιγμή στον κόσμο και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία το μεγάλο γεγονός, που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Και επειδή όλοι οι μεγάλοι έρωτες χρειάζονται θυσίες, έτσι και ο πρίγκιπας Harry, που είναι πολύ ερωτευμένος με τη Meghan Markle, είναι διατεθειμένος να αλλάξει πολλές συνήθειές του για να μην την χάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν το περιμέναμε! Το πρώτο μεγάλο στιλιστικό φάουλ της Meghan Markle (εικόνες)

Μάλιστα, λέγεται πως αναδιαμόρφωσε τελείως το πρόγραμμα διατροφής και καθημερινής γυμναστικής του προκειμένου να συμβαδίσει με τον υγιεινό τρόπο ζωής της Meghan Markle.

Βέβαια, στην αλλαγή αυτή έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο και το οικογενειακό περιβάλλον της επικείμενης συζύγου του. Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα της Meghan είναι καθηγήτρια γιόγκα κι έτσι η ηθοποιός ανέκαθεν έτρεφε μεγάλη αγάπη για την άσκηση αυτή, η οποία αργότερα επηρέασε και τον Harry.

Η ρουτίνα της ηθοποιού περιλαμβάνει την έναρξη των περισσότερων ημερών με μια προπόνηση γιόγκα και την επακόλουθη κατανάλωση πράσινων χυμών, γεγονός που δε θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο τον Πρίγκιπα.

«Πέρα από την απώλεια βάρους, ο Πρίγκιπας καπνίζει εμφανώς λιγότερο και έχει περιορίσει κατά πολύ τις ποσότητες αλκοόλ που καταναλώνει» επισημαίνει το φιλικό του περιβάλλον στην βιογραφία του που αναμένεται να εκδοθεί από την δημοσιογράφο Kate Nichοll.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη! Έτσι θα είναι η τούρτα της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι (εικόνες)

Παράλληλα, αναφέρεται πως στις αρχές του περασμένου χρόνου το πριγκιπικό ζεύγος περνούσε πολλές ώρες κάνοντας γυμναστική μαζί έχοντας, έτσι, την δυνατότητα τόσο να γυμναστούν όσο και να έρθουν ακόμα πιο κοντά. Αδιαμφισβήτητα, λοιπόν, η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιρροή.

Πηγή : Like.com.cy/ queen.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *