Τι απαντά ο Μουτσινάς για τον «Πιο Αδύναμο Κρίκο»;

Τι απαντά ο Μουτσινάς για τον «Πιο Αδύναμο Κρίκο»;

Τι απαντά ο Μουτσινάς για τον «Πιο Αδύναμο Κρίκο»;

Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά πρώτη φορά στις φήμες που τον θέλουν να παρουσιάζει την ελληνική version του γνωστού τηλεπαιχνιδιού, που παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Έλενα Ακρίτα.

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τον Νίκο Μουτσινά μετά την άκρως επιτυχημένη σεζόν, που διανύει στο Open με το «Για την Παρέα». Ανάμεσα σε άλλα έχει ακουστεί πως ο σταθμός έχει ήδη κατοχυρώσει τα δικαιώματα για το τηλεπαιχνίδι «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος», που γίνεται viral τη φετινή χρονιά από την Κύπρο κι ότι αναμένεται να βγει στον αέρα αρχές τις επόμενης σεζόν. Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος» («The Weakest Link») είναι ένα επιτυχημένο τηλεοπτικό προϊόν, που μεταδόθηκε σε περισσότερες από 50 χώρες του κόσμου. Εννιά παίκτες ανταγωνίζονταν κόντρα στον χρόνο, απαντώντας σε εννιά γύρους γρήγορων ερωτήσεων. Στην Ελλάδα κατάφερε να γίνει και σλόγκαν, που ακούγεται ακόμα και σήμερα. Η Έλενα Ακρίτα, έχει βρεθεί στον ρόλο του πιο αυστηρού κριτή-παρουσιαστή, που απομάκρυνε τον ηττημένο παίκτη της αλυσίδας με τη χαρακτηριστική φράση: «Λυπάμαι πολύ. Είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος». Ανάμεσα σε άλλα που έχουν ακουστεί, λοιπόν, έχει ειπωθεί ότι υπάρχει πιθανότητα να το παρουσιάσει ο Νίκος Μουτσινάς. Τι απαντά ο ίδιος στη δημοσιοποίηση της σχετικής είδησης; «Πού το διαβάσατε ότι θα παρουσιάσω εγώ τον «Αδύναμο Κρίκο»; Όχι, δεν ξέρω κάτι… Νομίζω πως μου ταιριάζει αλλά και πάλι δεν είμαι 100% σίγουρος, είναι πιο ωραία που τα σχολιάζω στην εκπομπή», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

TRIVIA
Συναρπαστικό, σκληρό και γρήγορο, το παιχνίδι που ακροβατούσε στα όρια της πιο λεπτής ισορροπίας. Η Έλενα Ακρίτα, στον ρόλο του πιο αυστηρού κριτή, απομάκρυνε τον ηττημένο παίκτη της αλυσίδας με τη χαρακτηριστική φράση: «Λυπάμαι πολύ. Είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος». Η εκπομπή προβλήθηκε το 2001 από το Mega, ενώ τα τελευταία χρόνια προβάλλεται από το ΡΙΚ με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος.

Πηγή : Περιοδικό Down Town, τεύχος 650

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *