Τι απαντούν οι Γ. Αρναούτογλου και Γ. Λιάγκας για την αποχώρηση του Κανάκη από τον ΑΝΤ1

Τι απαντούν οι Γ. Αρναούτογλου και Γ. Λιάγκας για την αποχώρηση του Κανάκη από τον ΑΝΤ1

Τι απαντούν οι Γ. Αρναούτογλου και Γ. Λιάγκας για την αποχώρηση του Κανάκη από τον ΑΝΤ1

Σε… θρίλερ τείνει να μετατραπεί το όλο θέμα με την ξαφνική παραίτηση του Αντώνη Κανάκη από τον ΑΝΤ1.

Επειδή άρχισαν να ακούγονται διάφορα για τον Γιώργο Λιάγκα περί δήθεν ανάμιξής του στην όλη υπόθεση η οποία και οδήγησε τον Κανάκη στο τέλος της συνεργασίας του με το κανάλι, ο παρουσιαστής αποφάσισε να δώσει τέλος στα σενάρια που ακούγονται και γράφονται με ένα λιτό μήνυμά του στην προσωπική του σελίδα στο twitter. Ο Γιώργος Λιάγκας έγραψε:

«Επειδή για ακόμα μια φορά διαβάζω και ακούω ανακρίβειες. Τον Αντώνη Κανάκη δεν τον έχω συναντήσει ποτέ, ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί του, ούτε βέβαια τον έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο. Κύριοι συνάδελφοι, το τηλέφωνό μου φαντάζομαι το γνωρίζετε και σχεδόν πάντα απαντώ…»

Με την σειρά του και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκαθαρίζει τι συνέβη με τον Αντώνη Κανάκη.

«Δεν είχα τίποτα με τον Αντώνη, δεν μίλησα ποτέ για καμία εκπομπή μαζί του και δεν ήρθαμε ποτέ σε καμία αψιμαχία για το αν θα κάνω εκπομπή ή όχι. Παλιότερα όταν προέκυψαν θέματα, όπως όταν σχολίασε κάτι που έκανα στη βραδινή εκπομπή το λύσαμε μιλώντας ή στέλνοντας μέιλ. Πάντα όταν είχαμε διαφορές με τον Αντώνη επαγγελματικές γιατί προσωπικές δεν είχαμε ποτέ πάντα είχαν σχέση με επαγγελματικά θέματα τα λύναμε με τον δικό μας τρόπο, με το να μιλάμε μεταξύ μας. Ποτέ δεν δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα, ποτέ δεν χρειάστηκε να μιλήσω με τον Αντώνη και ένα δείγμα είναι ότι ο σχεδιασμός της εκπομπής μου ξεκίνησε πριν από 15 μέρες δηλαδή όχι έφυγε ο Αντώνης και ξεκινάμε σήμερα», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής Αποκαλυπτικά ενώ εξομολογήθηκε ότι του είχαν προτείνει να παρουσιάσει δύο εκπομπές και αρνήθηκε.

Πηγή : Like.com.cy/ gossip-tv.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *