Τι έγινε στο πάρτι έκπληξη που ετοίμασε η Amal στον George Clooney;

Τι έγινε στο πάρτι έκπληξη που ετοίμασε η Amal στον George Clooney;

Τι έγινε στο πάρτι έκπληξη που ετοίμασε η Amal στον George Clooney;

Η Amal Clooney αποφάσισε να διοργανώσει ένα πάρτι έκπληξη στο σύζυγό της, George Clooney, για τα γενέθλιά του, στο σπίτι τους στο Λονδίνο, το Σάββατο που μας πέρασε, όπως αναφέρει το E! News. Οι φίλοι τους, Cindy Crawford και Rande Gerber, ταξίδεψαν από το Λος Άντζελες στο Λονδίνο, την Πέμπτη, για να βοηθήσουν την Amal να κάνει τις προετοιμασίες.

“Η Amal τα οργάνωσε όλα και ο Rande με τη Cindy έκαναν έκπληξη όταν γύρισε στο σπίτι, το Σάββατο,” αναφέρει μία πηγή. “Όταν ο George μπήκε στο γκαράζ του σπιτιού του, ο Rande εμφανίστηκε μέσα απ΄ τον κήπο οδηγώντας τη μηχανή του γκαζόν του George, πήγε δίπλα απ’ το αυτοκίνητό του, ενώ η Cindy στεκόταν δίπλα και έκοβε λουλούδια απ’ τον κήπο. Ο George ήταν πραγματικά έκπληκτος!” συνεχίζει η ίδια πηγή.

Μόνο “κοντινοί φίλοι” ήταν προσκεκλημένοι στη γιορτή του Clooney, ο οποίος άνοιξε την εταιρεία του με premium τεκίλα μαζί με τον Rande, το 2013. Η Amal οργάνωσε το δείπνο, ενώ παρήγγειλε μία τούρτα, ρέπλικα των bars με Casamigos (το όνομα της εταιρείας) που έχουν οι δύο φίλοι στα σπίτια τους στο Μεξικό.

Celebrating our Birthdays @casamigos style. Thanks for the cool cake Amal. #houseoffriends

A post shared by Rande Gerber (@randegerber) on

Πηγή : jenny.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *