Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 20 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 20 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 20 Ιανουαρίου

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να ανακτήσεις τον έλεγχο ή την πειθαρχία σε κάποιον τομέα της ζωής σου που τώρα τελευταία ίσως δεν τον ελέγχεις όσο θα ήθελες. Για αυτό μείνε συγκεντρωμένος στον στόχο σου, κάνε τις σωστές κινήσεις με μεθοδικότητα και πρόγραμμα και να ξέρεις ότι έτσι θα καταφέρεις ό,τι ονειρεύεσαι.

Ταύρος
Θετικές αλλαγές σε περιμένουν φίλε Ταύρε, είτε επαγγελματικά, είτε στην προσωπική σου ζωή. Αυτό σημαίνει ότι θα έχεις την εύνοια που χρειάζεσαι για να κάνεις εκείνα τα βήματα που από καιρό μελετάς. Η διάθεσή σου θα είναι εμφανώς καλύτερη, γεγονός που θα σε κάνει πιο αποτελεσματικό και αποδεκτό στους γύρω σου. Μην διστάσεις να ξεκινήσεις ένα νέο εγχείρημα αν αυτό είναι που θέλεις πολύ.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, ίσως ήρθε η ώρα να κοιτάξεις μπροστά εστιάζοντας σε πιο μακροπρόθεσμους στόχους. Ίσως μέχρι τώρα το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου να ήταν οι εφήμερες απολαύσεις και επιθυμίες. Προχώρα πέρα από την συγκέντρωση υλικών αγαθών και στόχευσε στην μακροπρόθεσμη ευτυχία και ικανοποίηση. Η εύνοια που δέχεσαι από το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να κινηθείς αντίστοιχα.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα έχεις μια ανάγκη να εξηγήσεις και να κατανοήσεις τον κόσμο γύρω σου από μια σκοπιά πιο πνευματική. Πάρε το χρόνο σου σήμερα και βγάλε τα συμπεράσματα που χρειάζεσαι έτσι ώστε να λυτρωθείς και να πας παρακάτω. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα σε κάνει ισχυρό συνομιλητή και σου δίνει την ευκαιρία να σχηματίσεις ισχυρά επιχειρήματα για τις απόψεις σου. Εκμεταλλεύσου του για να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, ίσως η περίοδος αυτή σε κάνει να νιώθεις ότι έχεις μπει σε ένα τέλμα από το οποίο δεν λες να ξεκολλήσεις. Νιώθεις έντονο περιορισμό στην ζωή σου και αυτός , άλλοτε προκύπτει από τις συνθήκες και άλλοτε τον βάζεις εσύ εξαιτίας προκαταλήψεων. Φρόντισε να κατανοήσεις περισσότερο τις ανάγκες σου και να δεις τι μπορείς να κάνεις για να απελευθερωθείς από αυτά τα δεσμά. Κάνε υπομονή και σύντομα θα υπάρξουν αλλαγές.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα ίσως θα πρέπει να περιμένεις κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Η τύχη δεν φαίνεται να σε ευνοεί ιδιαιτέρως. Ωστόσο, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Ακόμη και αυτά που φαίνονται ανυπόφορα ή πολύ άσχημα, μακροπρόθεσμα αποκαλύπτουν τις πραγματικές τους διαστάσεις και θα δεις ότι τίποτα δεν έγινε για κακό. Τότε μόνο θα διαπιστώσεις το καλό που έκαναν στη ζωή σου.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, ανήκεις σε ένα ζώδιο που πρεσβεύει την ισορροπία και τη δικαιοσύνη. Φρόντισε, λοιπόν, σήμερα να κινηθείς αντίστοιχα και να προσφέρεις πίσω ό,τι καλό σου έχει δοθεί. Έτσι οι σχέσεις σου θα είναι πιο αρμονικές και θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά στις φιλοδοξίες σου. Μην ξεχνάς ότι η ενέργεια είναι αέναη και δεν χάνεται. Ό,τι δίνεις, παίρνεις.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, αλλαγές προμηνύονται και αυτό θα πρέπει να σε βρει έτοιμο να τις αντιμετωπίσεις. Ένα ζώδιο σαν το δικό σου οι αλλαγές το ευχαριστούν, αλλά από την άλλη το ξεβολεύουν. Φρόντισε, λοιπόν, να εντοπίσεις τα θετικά για εσένα σημεία και να διευκολύνεις τη ροή των πραγμάτων. Το πόσο γρήγορα θα προσαρμοστείς θα επηρεάσει και τον βαθμό ικανοποίησης και ευτυχίας σου.

Τοξότης
Σήμερα, φίλε Τοξότη, θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου με πολλούς τρόπους που θα προκύψουν. Είτε ένα ταξίδι, είτε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, είτε μια άλλη πρόσβαση στη γνώση που θα βρεθεί στον δρόμο σου. Μην διστάσεις να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία, καθώς έτσι θα έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου καλύτερα. Πάντα η γνώση μας φέρνει πιο κοντά στην δική μας αυτογνωσία.

Αιγόκερως
Η αλλαγή στη ζωή σου, φίλε Αιγόκερε, φαίνεται να είναι επιτακτικής ανάγκης πια. Σε αυτό θα σε βοηθήσει και το πλανητικό σκηνικό που θα σε βοηθήσει να κάνεις τη μετακόμιση που ήθελες ή την αλλαγή στην καριέρα που επεδίωκες από καιρό ή το βήμα εκείνο που θα δημιουργήσει νέες συνθήκες στη ζωή σου. Μην διστάσεις να τολμήσεις! Οι δικοί σου άνθρωποι θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και ενέργειας με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την όψη του Ερμή από το ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα αναμένεται να έρθουν κάποια απρόσμενα κέρδη, κληρονομιά ή γενικότερα μια υλική ανταμοιβή που δεν την περίμενες. Επίσης, θα καταφέρεις να ανακτήσεις τον έλεγχο επάνω σε κάποιες καταστάσεις που τελευταία φαίνεται πως είχαν πάρει έναν δικό τους δρόμο. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να επωφεληθείς από το γενικότερο κλίμα και να προωθήσεις τα συμφέροντά σου.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα κληθείς να επανεξετάσεις κάποια δεδομένα στην καθημερινότητά σου. Το πιο σπουδαίο φαίνεται να είναι η ανεξαρτησία και η ελευθερία σου. Σε μεγάλο βαθμό φαίνεται να εξαρτάσαι από κάποια άτομα προκειμένου να κάνεις όσα θέλεις. Τα πρόσωπα αυτά δεν είναι απαραίτητα εχθρικά, αλλά δεν σε βοηθούν να πατήσεις στα πόδια σου. Πάρε, λοιπόν, τις αποφάσεις σου και μαζί με αυτές τον έλεγχο στη ζωή σου.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *